Εκτιμήσεις-ΣΟΚ για 150χιλ. ΝΕΚΡΟΥΣ και μισό εκατομμύριο τραυματίες Ουκρανούς! Ρωσία: Ακολουθεί το Μπακχμούτ, vid

Ίσως μάλιστα να πρόκειται για συντηρητικές εκτιμήσεις!

Επανενεργοποιείται, παρά τον χειμώνα με τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός, όπως όλα δείχνουν το μέτωπο του Ντονμπάς.

Η απελευθέρωση της πόλης Soledar με τις δυνάμεις της οργάνωσης Wagner να πρωταγωνιστούν σήμανε και την οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων αρκετά δεκάδες χιλιόμετρα δυτικότερα.

Πλέον η γειτονική και σαφώς μεγαλύτερη πόλη Μπακχμούτ (ή αλλιώς Αρτιόμοφσκ) συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα σε ο,τι αφορά το μέτωπο του Ντονέτσκ.

Εκεί είναι που οι Ουκρανοί στέλνουν συνεχώς καινούργιες μονάδες, δίχως να υπολογίζονται οι δυτικοί μισθοφόροι.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας μάλιστα ανακοίνωσε πως έχουν αποκοπεί και οι τελευταίες οδοί ανεφοδιασμού των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή. Είναι πλέον φανερό πως η ώρα για την μεγάλη αναμέτρηση στην πόλη είναι πολύ κοντά.

Την ίδια στιγμή, όπως μεταδίδει και ο Έλληνας δημοσιογράφος με έδρα τη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός, σοκάρουν οι εκτιμήσεις Ρωσικών ΜΜΕ (που επικαλούνται Αμερικανούς αναλυτές) για τις απώλειες των Ουκρανών.

Οι αριθμοί ξεπερνούν τους 150χιλ. νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες και τους 450χιλ. τραυματίες από την έναρξη της λεγόμενης “ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης”!

Οι πραγματικοί αριθμοί ενδέχεται, δυστυχώς για τον ουκρανικό λαό, να είναι μεγαλύτεροι.

Που να έκαναν και πραγματικό πόλεμο οι Ρώσοι, οι οποίοι έχουν καταλάβει ολόκληρες πόλεις με λιγοστές μισθοφορικές δυνάμεις, ειδικοδυναμίτες των Ε.Δ. και τα πλήγματα του πυροβολικού:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί