Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και στη Ρωσία μετά από ουκρανικη επίθεση

Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε περισσότερους από 500.000 ανθρώπους εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης στη ρωσική περιφέρεια του Μπελγκορόντ, ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός κυβερνήτης Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ.

«Σήμερα στις 6 το πρωί (05:00 ώρα Ελλάδας), 556.000 άνθρωποι σε έξι δήμους είναι χωρίς ηλεκτρικό, σχεδόν ο ίδιος αριθμός δεν έχει θέρμανση», ανακοίνωσε μέσω του Telegram, διευκρινίζοντας ότι 200.000 άνθρωποι δεν έχουν επίσης νερό. Η περιφέρεια βρίσκεται δίπλα στην ουκρανική πόλη του Χαρκόβου.

Στην ουκρανική πλευρά, η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε πως η Ρωσία εξαπέλυσε στη διάρκεια της περασμένης νύκτας επίθεση με 242 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 36 πυραύλους, μεταξύ των οποίων ένας υπερηχητικός Ορέσνικ, στοχοθετώντας κρίσιμης σημασίας ουκρανικές υποδομές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί