Δημοσίευμα-“ΦΩΤΙΑ” για «μυστική μεταφορά» στην Ουκρανία των γερμανικών cruise με βεληνεκές 500χλμ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσης επιβεβαίωση. Αν ισχύει όμως....

Η Γερμανία έχει μεταφέρει έναν άγνωστο αριθμό πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς JFS-M στην Ουκρανία για το πυραυλικό σύστημα Himars MLRS”, υποστηρίζει το Avia-Pro.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, “οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ηνωμένων Πολιτειών για την παροχή πυραύλων ATACMS για το MLRS Himars ήταν μόνο μια προκάλυψη – αυτή τη στιγμή, το Κίεβο διαθέτει ήδη έναν άγνωστο προς το παρόν αριθμό πυραύλων JFS-M από τη Γερμανία, οι οποίοι έχουν βεληνεκές εμπλοκής στόχου έως και 499 χιλιόμετρα“.

Και συνεχίζει το Avia-Pro:

“Ούτε οι συνθήκες παραλαβής των γερμανικών πυραύλων JFS-M από την Ουκρανία, ούτε ο συνολικός αριθμός τους έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, δεδομένου ότι μιλάμε για πυραύλους cruise χαμηλής παρατήρησης, με επίσημο βεληνεκές κρούσης έως και 499 χιλιόμετρα. , τέτοια όπλα αποτελούν πολύ σοβαρή απειλή, καθώς επιτρέπουν χτυπήματα στα μετόπισθεν του όποιου εχθρού“.

Αξίζει να σημειωθεί – προσθέτει το Avia-Pro – ότι οι πληροφορίες για την παραλαβή από την Ουκρανία γερμανικών πυραύλων cruise για εκτοξευτές Himars, MLRS και MARS II εμφανίστηκαν αφού ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε την ανάγκη να συνεχιστεί η μεταφορά στην Ουκρανία οπλικών συστημάτων, όχι μόνον αυτών που θεωρούνται περιττά για το οπλοστάσιο του Γερμανικού στρατού, αλλά αυτών που είναι πιο αποτελεσματικά και σύγχρονα.

(Με πληροφορίες από onalert.gr – scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί