Δείτε γιατί ΑΡΓΟΥΝ οι Ρώσοι – VIDEO

Είναι γεγονός πως οι Ρώσοι αν ήθελαν θα μπορούσαν σε λίγες εβδομάδες να έχουν πάρει όλη την Ουκρανία!

Το ότι ο Πούτιν πολεμάει εδώ και 7 μήνες με μία δύναμη λίγο πάνω από 100.000 στρατιωτών σε ένα μέτωπο που ξεπερνάει συνολικά τα 1.000 χλμ. είναι το λιγότερο ύποπτο.

Εκ των πραγμάτων η αντιμετώπιση 1 εκατομμυρίου στρατού που έχει ρίξει ο Ζελένσκι σε ανατολικό και νότιο μέτωπο δεν μόνο εύκολη δεν είναι.

Η χαρακτηριστική αργοπορία όμως των Ρώσων έχει πολλές αναγνώσεις. Σίγουρα πάντως δεν φταίει το ότι…ξεμένουν από καύσιμα και όπλα όπως μας λέγανε τα ανεκδιήγητα ΜΜΕ του ΨΕΜΑΤΟΣ!

Καταρρέει η Δύση, ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ η Ρωσία

Πρόκειται για τον νο.1 λόγο για τον οποίο ο Πούτιν ΑΡΓΕΙ με την εκκαθάριση της Ουκρανίας!

Σήμερα περισσότερο από ποτέ απεδείχθη πως τα αυτοκτονικά μέτρα που συνεχίζουν να επιβάλλουν οι δουλικές κυβερνήσεις της Δύσης προκαλούν κακό αποκλειστικά και μόνο στις οικονομίες τους.

Η αποσταθεροποιητική επίδραση των κυρώσεων στη ρωσική οικονομία έχει υπερεκτιμηθεί και θα μπορούσε να μεταφραστεί σε θετικές εξελίξεις, ανέφερε η επιχειρηματική εφημερίδα RBK, επικαλούμενη οικονομολόγους και αξιωματούχους.

Σύμφωνα με την έκθεση, η πτώση του ρωσικού ΑΕΠ επιβραδύνθηκε τον Ιούλιο, ωθώντας τους αναλυτές να αναθεωρήσουν τις προηγούμενες δυσοίωνες προβλέψεις για την ρωσική οικονομία.

Τον Μάρτιο, μετά την επιβολή αυστηρών δυτικών κυρώσεων, οι αναλυτές προειδοποίησαν για μείωση του ΑΕΠ κατά 23% φέτος, αλλά έξι μήνες μετά, οι περισσότερες προβλέψεις λένε ότι το ΑΕΠ είναι απίθανο να υποχωρήσει περισσότερο από 4%, ή ακόμα και «κάπου γύρω στο 2%. ή έτσι», σύμφωνα με τον πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Αντρέι Μπελούσοφ.

Την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι…ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους για να ζεσταθούν τον χειμώνα που έρχεται, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εκατομμύρια νοικοκυριά που φέτος θα περάσουν για πρώτη φορά το κατώφλι της φτώχειας!

Είναι απλό! Όσο παρατείνεται η κρίση στην Ουκρανία τόσο η κατάσταση στη Δύση θα χειροτερεύει μέρα με την ημέρα περισσότερο και ο Πούτιν θα πλουτίζει για λογαριασμό του ρωσικού κράτους!

Αποναρκοθετήσεις: Μία χρονοβόρα εξίσωση

Επί χρόνια (τουλάχιστον τα τελευταία 8) οι Ουκρανοί μετέτρεπαν ολόκληρες εκτάσεις ανατολικά του Δνείπερου ποταμού σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ.

Μάλιστα πρόσφατα γίναμε και μάρτυρες των αποτρόπαιων εγκλημάτων τους, όταν αποκαλύφθηκε ότι διασκορπίζουν ακόμα και μέσα σε κατοικημένες περιοχές τις απαγορευμένες νάρκες «Petal» PFM-1.

Η Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Ευρώπης και ως εκ τούτου η αποναρκοθέτηση μετατρέπεται σε μία δύσκολη και χρονοβόρα εξίσωση την οποία καλούνται να λύσουν οι Ρώσοι σε Χάρκοβο, Ντονμπάς και Χερσώνα:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί