Ανοικτή ΑΠΕΙΛΗ Ουκρανίας στον Πούτιν από ελληνικό κανάλι: «Τα χτυπήματα σε ΡΩΣΙΚΑ εδάφη ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ», vid

Το μήνυμα προς τους Έλληνες και η αλαζονική στάση των Ουκρανών.

«Ο πόλεμος δεν πρόκειται να τελειώσει αν δεν διώξουμε τους Ρώσους από τα ουκρανικά εδάφη», επιμένει ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, Μιχαϊλο Ποντόλιακ.

Παραχωρώντας συνέντευξη στον ΣΚΑΪ από το γραφείο του στο Κίεβο, το “δεξί χέρι” του Ζελένσκι, που τον έχουμε δει πολλές φορές να εμφανίζεται από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, τόνισε πως δεν υφίστανται λόγοι για διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή με τη Ρωσία.

Μάλιστα αυτό που ξεκαθάρισε, με περισσή δόση ειρωνείας και αλαζονείας, είναι πως οι όποιες διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα θα αρχίσουν ΜΟΝΟ όταν η Ουκρανία θα συνομιλήσει «από θέση ισχύος».

Σε εκείνο το σημείο δήλωσε πως θα πρέπει η Ρωσία να αρχίσει να καταγράφει «αρκετές σημαντικές ήττες στο πεδίο της μάχης».

Σε σχετική ερώτηση της Ελληνίδας δημοσιογράφου, ο σύμβουλος του φιλονεοναζιστή Ζελένσκι ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχθηκε πως οι εκρήξεις στην Κριμαία και τα διάφορα “ατυχήματα” σε ρωσικά εδάφη (π.χ. πυρκαγιές σε εργοστάσια και στρατιωτικά κτίρια) οφείλονται σε “ουκρανικό δάκτυλο”.

Ανέφερε δε πως πρόκειται αυτού του είδους τα “ατυχήματα” να αυξηθούν το επόμενο διάστημα:

ΔΗΜ: «Θέλω το σχόλιό σας για τις εκρήξεις στην Κριμαία και τη Λευκορωσία. Δεν είναι πολλά τα ατυχήματα στην πλευρά του εχθρού τώρα τελευταία;»

ΠΟΝΤΟΛΙΑΚ: «ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ! Γιατί ο πόλεμος δείχνει ότι η Ρωσία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ακόμα και σε εκείνα τα εδάφη που θεωρεί δικά της. Σε αυτές τις περιοχές οι πολίτες που είναι με το μέρος της Ουκρανίας αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι όλος αυτός ο μύθος με το θηρίο που λέγεται Ρωσία καταρρέει»:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί