Υψώνοντας τη σημαία των ΗΠΑ, ένας Αμερικανός ένοπλος με στρατιωτική στολή αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να δείξει σε όλο τον κόσμο τον λόγο για τον οποίο πολεμάει υπέρ της Ρωσίας!
Ο ίδιος μάλιστα εξομολογείται πως είναι βετεράνος των αμερικανικών Ε.Δ. που πολέμησε στο Αφγανιστάν, αποκαλύπτοντας πως «δεν μοιάζει με τίποτα από αυτά που είδαμε στο Αφγανιστάν».
Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ποτέ να το δούμε αυτό στα ουκρανικά εδάφη:
«Είμαστε εδώ για να υψώσουμε τη σημαία των ΗΠΑ ως ένα σημάδι φιλίας και υποστήριξης για όλα τα πράγματα τα οποία οι άνθρωποι εδώ υπομένουν. Πρέπει να το τελειώσουμε αυτό! Δείτε τι γίνεται στην Αντβιίκα με τα κατεστραμμένα κτίρια. Πρέπει να υποστηρίξουμε τη Ρωσία!
Ελπίζω οι άνθρωποι πίσω στην πατρίδα (σ.σ. τις ΗΠΑ) να το δουν αυτό. Εξετάστε τα ανεξάρτητα γεγονότα που συμβαίνουν εδώ. Κάντε τη δική σας έρευνα. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ! Έχω γνωρίσει και έχω δώσει μάχες μαζί με εκπληκτικούς ανθρώπους».
Freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Kαι δεύτερη προφυλάκιση για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γκουτέρες: «Ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Συμβουλίου Ασφαλείας και να αφήσουμε το φως να μπεί»
- “Ελπίδα”: Η γλυκιά Κινέζα μιλάει ελληνικά, τραγουδάει Παπαρίζου και πάει βόλτα με ταξί χωρίς οδηγό, vid
- Γάζα: «Εκεχειρία» μετά… ισραηλινών χτυπημάτων
- Ουκρανία: Πολίτες εναντίον ενστόλων που θέλουν να επιστρατεύσουν δια της βίας άνδρες, vid
- Θεσσαλονίκη: Από τα καράβια της προσφυγιάς στα βουνά της Πίνδου – Οι Μικρασιάτες που πολέμησαν στο Έπος του ‘40
- Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιαπωνία αλλάζει τα δεδομένα! Προσέγγιση με Τραμπ
- Ο Πούτιν βομβαρδίζει -στην κυριολεξία- την πράσινη ενέργεια! ΒΙΝΤΕΟ
- Σ. Φάμελλος: Στη Θεσσαλονίκη αύριο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης
- Διπλωμάτης του Πούτιν: Η Ευρώπη πρόκειται να γίνει εντελώς μουσουλμανική, vid









