Αμερικανοί: Έτσι μας επιτέθηκαν οι Ρώσοι – Δείτε τι ΒΙΝΤΕΟ έδωσαν

Πως απαντάνε τα ρωσικά ΜΜΕ...

Πλάνα, στα οποία, ισχυρίζονται οι Αμερικανοί, το ρωσικό μαχητικό Sukhoi Su-27 επιτίθεται στο αμερικανικό drone MQ-9 “Reaper” πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Στα πλάνα, το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος διακρίνεται αρχικά να ρίχνει καύσιμα στο drone MQ-9 και μετά το χτυπάει. Το βίντεο κόβεται προς στιγμήν. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η εικόνα επιστρέφει, και ο έλικας φέρεται να έχει σπάσει.

Με τον έλικα κατεστραμμένο, οι χειριστές του drone, σύμφωνα πάντα με τους Αμερικανούς, πέταξαν ουσιαστικά το αεροσκάφος ως ανεμόπτερο καθώς κατέβαινε πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, κατεβάζοντάς το στα διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Κριμαίας.

Τα ρωσικά ΜΜΕ από την πλευρά τους κάνουν λόγο για «υποτιθέμενο βίντεο» και πως η καταγραφή δείχνει ότι δεν υπήρξε σύγκρουση με το ρωσικό μαχητικό Su-27.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ , η Ουάσιγκτον δεν λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία , υπάρχουν περιορισμοί στις πτήσεις στις παράκτιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας. Επισήμανε ότι τέτοιες ενέργειες των ΗΠΑ μοιάζουν με πρόκληση με στόχο την αύξηση της έντασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί