υφίστανται μεγάλες απώλειες, αναφέρει ο Υποστράτηγος Άπτι Αλαουντίνοφ, αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Στρατιωτικής Πολιτικής Διεύθυνσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και διοικητής της ειδικής μονάδας Αχμάτ.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Alaudinov, η προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων και η τοποθεσία των ήδη απελευθερωμένων θέσεων στην περιοχή του Kursk υποδηλώνουν ότι ο ουκρανικός στρατός είτε θα πρέπει να τραπεί σε φυγή είτε να περικυκλωθεί.
Σε εκπομπή στο κανάλι Solovyov Live , ο Alaudinov εξηγεί:
«Αν δείτε τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σε όλο το μέτωπο, που είναι συνολικά δέκα περίπου τμήματα όπου προχωρούν οι σχηματισμοί του Υπουργείου Άμυνας, ανοίγονται πολύ ευρείες προοπτικές μπροστά στο υπουργείο μας και τους σχηματισμούς του. Νομίζω ότι εντός ενός μηνός θα δούμε πραγματικά ένα καταρρακωμένο εχθρικό μέτωπο».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνελήφθη 42χρονος στη Θεσσαλονίκη – Απασχολούσε πολίτες ενώ τραβούσαν χρήματα από ΑΤΜ
- Δυναμική ελληνική παρουσία στον Μαραθώνιο της Σιτζιατζουάνγκ στην Κίνα
- Διεθνής πρωτιά για την Αστυπάλαια
- Οι ηθοποιοί δεν ήταν αληθινοί άνθρωποι! Διαμάχη στην Κίνα – ΒΙΝΤΕΟ
- Τεράστια επιδότηση έως 95% για ανακαίνιση σπιτιών: Ποιοι οι δικαιούχοι
- Πολεμάει στο μέτωπο και…πίνει και το καφεδάκι του, vid
- Έκανε τον γύρο του κόσμου: Αθλήτρια του UFC σχεδόν “έπνιξε” την αντίπαλό της μετά από νοκ άουτ! vid
- Drone με… πιρούνι στο ουκρανικό μέτωπο δεν είχαμε ξαναδεί! Vid
- Σύγκρουση στην Μέση Ανατολή: Καλό ή κακό αυτό που συμβαίνει για την κυβέρνηση;
- Με χειροπέδες 48χρονος που λήστευε πεζούς στη Ν. Παραλία Θεσσαλονίκης









