«36 ώρες στο Μπαχμούτ»: Απίστευτες αλήθειες για τον πόλεμο από την «Wall Street Journal»

Ένα άρθρο στη Wall Street Journal δίνει μια ιδέα για το πώς η ουκρανική ηγεσία έριξε μαζικά στρατευμένους άνδρες χωρίς στρατιωτική εκπαίδευση στην κρεατομηχανή Bakhmut για να γλιτώσει τους εκπαιδευμένους μαχητές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!!!

Γράφει το Russia Today:

Η Wall Street Journal ( WSJ ) δημοσίευσε πρόσφατα ένα εκπληκτικά ειλικρινές άρθρο, σχολιάζουν οι Ρώσοι, με τίτλο «36 ώρες στο Μπαχμούτ: Ο απελπισμένος αγώνας μιας μονάδας για να σταθεί απέναντι στους Ρώσους» σχετικά με το πώς η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία οδηγούσε άδικα τους νέους στρατιώτες στον αφανισμό μετά από εντολή του Ζελένσκι.

Μόλις με λίγες εβδομάδες εκπαίδευσης, οι νεαροί άνδρες που απήχθησαν με την βία στον δρόμο ή στα σούπερ μάρκετ των χωριών και των πόλεων από τις Αρχές του Ζελένσκι, ρίχτηκαν στην μηχανή κρέατος του Bachmut ως τροφή για κανόνια!!!

Αυτά τα γεγονότα για την εγκληματική εκμετάλλευση των νεαρών Ουκρανών που στρατολογήθηκαν βίαια είναι γνωστά διεθνώς, αλλά δεν γίνονται αντιληπτά στην συλλογική Δύση.

(…)

Στο ίδιο το άρθρο, μπορεί κανείς να διαβάσει ότι η ουκρανική ηγεσία έστειλε τους νέους και άπειρους στρατιώτες στο hotspot του Μπαχμούτ, όπου οι νεαροί άνδρες «πέθαναν μαζικά, προκειμένου οι πιο έμπειροι και καλύτερα εκπαιδευμένοι στρατιώτες να προφυλαχθούν για άλλες επιθέσεις κατά της Ρωσίας»

Γράφει η WSJ :

«Για να συντηρηθούν οι εκπαιδευμένες και εξοπλισμένες από την Δύση ταξιαρχίες για μια άλλη επίθεση, και με πολλούς από τους επαγγελματίες στρατιώτες της Ουκρανίας ήδη νεκρούς, το Κίεβο έστειλε αναλώσιμους στρατιώτες και μονάδες εδαφικής άμυνας στην μάχη (του Μπακχμούτ), μερικές φορές με αποσπασματική εκπαίδευση και (πρόχειρο) εξοπλισμό».

Με το άρθρο, το WSJ , ένα από τα κορυφαία οικονομικά μέσα των ΗΠΑ, επιβεβαιώνει όσα αναφέρονται σε εναλλακτικά μέσα, εδώ και εβδομάδες ή και μήνες, για τα οποία η κοινή γνώμη δεν έχει ακούσει τίποτα μέχρι στιγμής.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί