Όλος ο παγκόσμιος νότος βλέπει τα νατοϊκά λάφυρα των Ρώσων!! ΒΙΝΤΕΟ-ντροπής για τη Δύση

«Εδώ πηγαίνουν οι φόροι σας;;», αναρωτιούνται πολίτες και ρεπόρτερ αναφερόμενοι στη Δύση.

Εκπρόσωποι από χώρες του λεγόμενου Παγκόσμιου Νότου (ΕΔΩ λεπτομέρειες), μιας ευρείας ομάδας εθνών συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου μέρους της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μαζί με τη Μόσχα για τα λάφυρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου!!

Στρατιωτικοί ακόλουθοι από όλο τον κόσμο έχουν επιθεωρήσει τον εξοπλισμό τρόπαιο του ΝΑΤΟ στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων των γερμανικών αρμάτων μάχης Leopard, Marder IFV και drones.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, στρατιωτικοί εκπρόσωποι από το Μεξικό, την Ινδία, τη Συρία, τη Νότια Αφρική, την Αίγυπτο, την Αλγερία, την Τυνησία, το Σουδάν, το Μπουρούντι και τη Ζιμπάμπουε ήρθαν στη Μόσχα ειδικά για το σκοπό αυτό.

Συνολικά στρατιωτικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι από 50 κράτη-συμμάχους/φίλους του Πούτιν ήρθαν για να δουν από κοντά τα δυτικά λάφυρα!!!

Εκπροσωπούν τις χώρες που είτε έχουν κρατήσει μία ουδέτερη στάση στον πόλεμο της Ουκρανίας είτε έχουν ταχθεί ανοικτά υπέρ του Πούτιν και άρα κατά του ΝΑΤΟ.

Την τιμητική τους βεβαίως, ανάμεσα στα δεκάδες δυτικά οπλικά συστήματα, είχαν τα άρματα μάχης Leopard και Abrams.

Η έκθεση βρίσκεται μπροστά από το «Μουσείο Νίκης» και παρουσιάζει οχήματα και οπλικά συστήματα από 12 χώρες:

ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία, Σουηδία, Τσεχία, Νότια Αφρική, Φινλανδία, Αυστραλία, Αυστρία και Ουκρανία.

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί