Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1.00 το πρωί της Κυριακής (19:00 χθες, Σάββατο, ώρα Ελλάδας) στην κομητεία Ναντσάνγκ, στην επαρχία Τσιανγκτσί, ανέφερε η κρατική τηλεόραση CCTV, σύμφωνα με την οποία “η αιτία του δυστυχήματος αποτελεί αντικείμενο έρευνας εις βάθος”.
Οι άνθρωποι βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου καθ΄όδον προς το κρεματόριο το πρωί της Κυριακής, εξήγησε ένας κάτοικος ονόματι Ντενγκ στην τοπική εφημερίδα Jimu News.
Οι περισσότεροι από τους νεκρούς και τους τραυματίες συμμετείχαν στην κηδεία, σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης.
Ένας άλλος κάτοικος των περιχώρων, ο Γκονγκ, δήλωσε στην Jimu News πως συμμετείχε στην κηδεία με τη σύζυγό του, η οποία σκοτώθηκε κατά το δυστύχημα.
Είπε πως το φορτηγό έπεσε ξαφνικά στο τελευταίο τμήμα της πομπής και στη συνέχεια πέρασε μέσα από το πλήθος προτού φθάσει τη νεκροφόρα.
Περίπου μία ώρα μετά την ανακοίνωση της είδησης, η τροχαία της κομητείας Ναντσάνγκ εξέδωσε συστάσεις για τους οδηγούς, προειδοποιώντας ότι στην περιοχή επικρατούσε ομίχλη.
“Η ορατότητα από τη θέση του οδηγού είναι κακή. Υπάρχει χαμηλή ορατότητα, κάτι που μπορεί εύκολα να προκαλέσει δυστυχήματα κυκλοφορίας.”
“Ανάψτε τα φώτα ομίχλης… , μειώστε ταχύτητα, οδηγείτε προσεκτικά, κρατείστε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, προσέχετε τους πεζούς, μην αλλάζετε λωρίδα και μην προσπερνάτε προπορευόμενα οχήματα”, συνέστησε ακόμη η υπηρεσία οδικής ασφάλειας.
Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στην Κίνα λόγω έλλειψης αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τον περασμένο μήνα, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο στο κέντρο της χώρας στην οποία είχαν εμπλακεί εκατοντάδες οχήματα και η οποία προκλήθηκε από μειωμένη ορατότητα λόγω ομίχλης.
Τον Σεπτέμβριο, 27 επιβάτες έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο που τους μετέφερε σε εγκαταστάσεις καραντίνας στην επαρχία Γκουιτζόου (νοτιοδυτικά) ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μιχαηλίδου: Το διαδίκτυο χωρίς γνώση και όρια μπορεί να γίνει επικίνδυνο, ειδικά για τα παιδιά
- Κυρ. Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς
- Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου: Συμβουλές για ασφαλή και αποτελεσματική πλοήγηση στην εποχή του ΑΙ
- «Έχουμε τεράστιο πρόβλημα βίας», παραδέχεται Υπουργός στη Γερμανία
- Συγκρούσεις φοιτητών – αστυνομίας στη Σενεγάλη: Νεκρός ένας φοιτητής Ιατρικής
- Σε ρυθμούς αποκριάς κινείται η Θεσσαλονίκη, με καρναβαλικές παρελάσεις, δρώμενα και πάρτι
- Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 13 Φεβρουαρίου
- Κυβέρνηση: «Την επόμενη εβδομάδα οι υπογραφές με τη Chevron»
- ΥΠΕΞ σε Ρωσία: «Δεν γινόταν να μην στηρίξουμε την Ουκρανία – Ναι σε αποκατάσταση των σχέσεων στο… μέλλον»
- Γαλλία: 79χρονος πρώην εκπαιδευτικός έπνιξε τη μάνα και τη θεία του, κατηγορείται για δεκάδες βιασμούς ανηλίκων
Κύρια Θέματα









