Την ώρα που το πολιτικό σκηνικό στην Τουρκία έχει πάρει φωτιά, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι προηγείται ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπόσχεται 650.000 σπίτια για τους σεισμόπληκτους.
«Θα χτίσουμε 650.000 διαμερίσματα και σπίτια» υπόσχεται ο Τούρκος πρόεδρος για τις σεισμόπληκτες περιοχές, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.
«Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας. Στις σεισμόπληκτες περιοχές θα χτίσουμε συνολικά 650.000 διαμερίσματα και σπίτια. Το πρώτο έτος θα έχουν ολοκληρωθεί 319.000. Μόνο στην πόλη Αντίγιαμαν θα χτίσουμε 50.000 διαμερίσματα και άλλα 23.640 κατοικίες. Δεν θα αφήσουμε στη μοίρα του κανέναν πολίτη μας που έχει πληγεί από το σεισμό, όλοι θα αποκτήσουν κάποια κατοικία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.
Η αντιπολίτευση, από την άλλη, τον κατηγορεί πως δείχνει μακέτες, όπως η εκδήλωση θεμελίωσης νοσοκομείου που έγινε στη μέση του πουθενά, ρίχνοντας λίγο τσιμέντο.
Ο Κιλιτσντάρογλου υπόσχεται ότι θα… χορτάσει τους Τούρκους
Στο νέο προεκλογικό του σποτ ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υπόσχεται να φέρει την άνοιξη και να… χορτάσει τους Τούρκους.
Η στίχοι της προεκλογικής διαφήμισης του Κιλιτσντάρογλου:
«Σου υπόσχομαι πάλι θα έρθει η άνοιξη, σου υπόσχομαι δεν θα τελειώσει η ελπίδα.
Υπόσχομαι, υπόσχομαι.
Σου υπόσχομαι μια Τουρκία που αγαπάει το διαφορετικό όπως είναι που δεν προσβάλει τον άλλον που δεν απομακρύνεται αλλά αγκαλιάζεται.
Μια Τουρκία που είναι χορτάτη, που αγαπάει την ζωή. Μια Τουρκία που εμπιστεύεται την επιστήμη, την τέχνη το μέλλον.
Μια Τουρκία που τα πιο όμορφα της τραγούδια θα τα τραγουδάει ελεύθερα . Ερχόμαστε για μια Τουρκία που η χαρά της θα φαίνεται από τα βλέμματα των παιδιών της.
Σου υπόσχομαι θα έρθει πάλι η άνοιξη.
Σου υπόσχομαι πάλι θα έρθει η άνοιξη, σου υπόσχομαι δεν θα τελειώσει η ελπίδα. Υπόσχομαι, υπόσχομαι.
Σου υπόσχομαι πάλι θα έρθει η άνοιξη και ο κύριος Κεμάλ δεν θα αναιρέσει την υπόσχεση του».
(ieidiseis. gr / scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















