Τα νεότερα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα- Παραμένει σε ΜΕΘ του «Σωτηρία» με έντονα συμπτώματα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ελεύθεροι Πολίτες» του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, έγραψε στο Twitter ότι η διασωλήνωση του κ. Τράγκα είναι fake news και πως θα μπει σε ΜΕΘ για… προληπτικούς λόγους - Ωστόσο, τα συμπτώματα του δημοσιογράφου έχουν επιδεινωθεί

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, πέρασε το βράδυ του Σαββάτου σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρίου», καθώς επιδεινώθηκαν τα συμπτώματα κορονοϊού με τον οποίο νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου. Ο ίδιος σε προηγούμενη ανάρτησή του έλεγε ότι επειδή είναι διαβητικός, περιμένει τα μονοκλωνικά αντισώματα για να θεραπευτεί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ελεύθεροι Πολίτες» του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, έγραψε στο Twitter ότι η διασωλήνωση του κ. Τράγκα είναι fake news και πως θα μπει σε ΜΕΘ για… προληπτικούς λόγους. Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος μπήκε σε ΜΕΘ, επειδή τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν.

Η τελευταία του ανάρτηση πριν τη διασωλήνωση:
«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη. Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων. Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

reader/ photo vid screenshot

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί