Ονειροπαγίδες. Μία μόδα ή απλά ένα όνειρο;

Αέρινο στυλ και διαφάνειες με τις δαντέλες..

Ένα όνειρο, μια αγάπη, ένα όραμα. Όλοι έχουμε όνειρα και ιδανικά, ναι, όλοι θα θέλαμε να έχουμε μια αληθινή ονειροπαγίδα για να τα πιάσουμε. Σαν ένας μύθος που ξαφνικά θα γινόταν πραγματικότητα και αυτές οι πανέμορφες ονειροπαγίδες λειτουργούσαν πραγματικά.

Οι ονειροπαγίδες σύμφωνα με τον μύθο των αυτόχθονων αμερικάνων είναι ένας ιστός, όπως αυτός της αράχνης, που αιχμαλωτίζει τα όνειρα. Για να πιάσει όμως ο μύθος, χρειάζονται κάποια «ιερά» κατά την παράδοση, αντικείμενα, όπως φτερά και χάντρες-φυλαχτά. Καθώς χρησιμοποιούσαν τις ονειροπαγίδες για την ευημερία του εμπορίου, αλλά και για τους γάμους μεταξύ φυλών, καθιερώθηκε σιγά σιγά ως σύμβολο ενότητας.

Έτσι, άλλη φορά για να διώξει το κακό, και άλλοτε για να πιάσει τα όνειρά μας, έγινε και αυτό μέρος της σύγχρονης παγκόσμιας κοινότητας. Από την «ονειροπαγίδα» του Stephen King, στο Bohemian στυλ και τουςυποστηρικτές του New Age, έως την σύγχρονη φρενίτιδα με ονειροπαγίδες παντού.

Από τατουάζ έως τα ρούχα μας. Βαπτίσεις και baby showers με σύμβολο illustration σε ρομαντική εκδοχή καιBohemian native style γάμοι, με ονειροπαγίδες ζωγραφισμένες με νερομπογιές. Όλα αυτά σε ένασυνοθύλευμα μόδας και ρομαντικής απόδρασης και επιστροφής στην απλότητα, στη φύση, στις ρίζες μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί