Κομπίνα με Τουρκάλες στις ΗΠΑ: Γεννούσαν, έπαιρναν υπηκοότητα και επέστρεφαν στην χώρα τους

Συνολικά έξι άτομα κατηγορούνται, προς το παρόν, στις ΗΠΑ αναφορικά με μια απάτη σε βάρος του αμερικανικού Δημοσίου που φτάνει τα 2,1 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για σπείρα του αποκαλούμενου «τουρισμού γεννήσεων», που έφερε 117 Τουρκάλες να γεννήσουν στο Λονγκ Άιλαντ για να εξασφαλίσουν έτσι την αμερικανική υπηκοότητα για τα παιδιά τους. Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με […]

Συνολικά έξι άτομα κατηγορούνται, προς το παρόν, στις ΗΠΑ αναφορικά με μια απάτη σε βάρος του αμερικανικού Δημοσίου που φτάνει τα 2,1 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για σπείρα του αποκαλούμενου «τουρισμού γεννήσεων», που έφερε 117 Τουρκάλες να γεννήσουν στο Λονγκ Άιλαντ για να εξασφαλίσουν έτσι την αμερικανική υπηκοότητα για τα παιδιά τους.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με το ABC είναι τέσσερις Τούρκοι και δύο Αμερικανούς που προωθούσαν ψευδείς καταθέσεις των γυναικών με τις οποίες υποστήριζαν ότι ήταν άπορες με αποτέλεσμα το αμερικανικό Δημόσιο να ζημιωθεί κατά 2,1 εκατ. δολάρια σε επιδόματα για εγκυμοσύνη και τοκετό.

Συνολικά 117 γυναίκες γέννησαν και σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης όλες ανήκαν στη μεσαία ή ακόμα και την ανώτερη τάξη ενώ κάποιες από τις γυναίκες δούλευαν ως αεροσυνοδοί σε τουρκικές αερογραμμές.

Η κυβέρνηση εκτιμά πως οι κατηγορούμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν 750.000 δολάρια από τον Ιανουάριο του 2017.

Οι γυναίκες πετούσαν από την Τουρκία ως το Λονγκ Άιλαντ, γεννούσαν και επέστρεφαν στη χώρα τους.

Από Sputnik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί