Κασσελάκης: “Θα είμαι πρωθυπουργός με γραβάτα – Την ώρα που μιλούσε ο Τζουμάκας πήγα για διάλειμμα τουαλέτας” (video)

Δείτε ρεπορτάζ του mega με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με αντιδράσεις και δηλώσεις των πέντε υποψήφιων προέδρων του κόμματος και ιδιαίτερα με την περιοδεία Κασσελάκη στη βόρεια Ελλάδα:


Για το ντύσιμο που επέλεξε στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ερωτώμενος ειδικότερα για τη γραβάτα, σε αντίθεση με την άλλοτε άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να φορέσει, ανέφερε ότι: «Θα δείτε ΣΥΡΙΖΑ με ικανά στελέχη και επαγγελματισμό. Από την πλευρά μου θα δείτε πρωθυπουργό με γραβάτα».

Όσο για το τι θα αλλάξει στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που εκλεγεί, δήλωσε ότι: «Να κάνουμε συνέδριο επανίδρυσης, στο οποίο θα δώσουμε ξεκάθαρες αρμοδιότητες και ευκαιρίες στις οργανώσεις μελών».
Για τις επικρίσεις που έχει δεχτεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Φίλης, ο Στέφανος Κασσελάκης, σημείωσε; «Για τον Νίκο Φίλη, τον προσέγγισα τον χαιρέτησα και του είπα ότι είμαι ανοιχτόκαρδος και ανοιχτόμυαλος και πως θα ήθελα να μάθω από εκείνον. Έχει να προσφέρει με την εμπειρία του. Αν κερδίσω δεν θα ανεχτώ υπονόμευση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επικεντρωθώ στο πολιτικό περιεχόμενο».

Ακόμα σχετικά με την απουσία του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Τζουμάκα στο Διαρκές Συνέδριο, είπε ότι: «Στον Τζουμάκα πήγα για ένα διάλειμμα τουαλέτας και κόλλησα έξω από τον κόσμο και την αγάπη του. Δεν ήταν κάτι προσωπικό για τον κ. Τζουμάκα».

Τέλος, για το θέμα που προέκυψε με την αστυνομική του συνοδεία, σημείωσε πως: «Έχουμε δεχθεί πολλές απειλές, αλλά δεν θέλω να παριστάνω το θύμα. Είχαμε συνοδεία ενός ατόμου για μια ημέρα και όλα τα έξοδα καλυμμένα από εμένα. Έγιναν διαρροές και παραπλανητικές περιγραφές της συνοδείας μου. Η Αστυνομία μου έδωσε συνοδεία τριών ατόμων και αυτοκίνητο. Εγώ ζήτησα να υπάρχει κάποια μέριμνα στα πρόσωπά μας λόγω των ομοφοβικών σχολίων και επειδή η υποψηφιότητά μου είναι αντισυστημική. Κυρίως είναι οι απειλές σε προσωπικό επίπεδο. Ζήτησα μια μέριμνα, δεν ζήτησα να έχω ολόκληρο σόου όπου πάω».

(με πληροφορίες από mega – newsbeast. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί