ΗΠΑ: 14χρονος κατάφερε να αποτρέψει την απαγωγή της 8χρονης αδελφής του με… μια σφεντόνα!

Ένας έφηβος από το Μίσιγκαν χρησιμοποίησε τη σφεντόνα του για να καταπολεμήσει έναν επίδοξο απαγωγέα που βγήκε από το δάσος και προσπάθησε να αρπάξει την 8χρονη αδερφή του, ανακοίνωσε η αστυνομία της πολιτείας.

Η αστυνομία του Μίσιγκαν απάντησε σε μια κλήση από σπίτι στην κομητεία Alpena του Μίσιγκαν την Τετάρτη για απόπειρα απαγωγής, σύμφωνα με το The Detroit News.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αστυνομία είπε ότι το κορίτσι «κυνηγούσε μανιτάρια» στην αυλή του σπιτιού της όταν ένα 17χρονο αγόρι βγήκε από το δάσος, την άρπαξε και της κάλυψε το στόμα.

Το κορίτσι κατάφερε να απελευθερωθεί από τον επιτιθέμενό της ενώ ο 14χρονος αδερφός της χρησιμοποίησε τη σφεντόνα του για να τον χτυπήσει στο κεφάλι και το στήθος, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρεται στο The Detroit News.

Σύμφωνα με το WPBN, μια τοπική θυγατρική του NBC, οι κρατικοί στρατιώτες είπαν ότι βρήκαν τον ύποπτο να κρύβεται σε ένα βενζινάδικο κοντά στο σπίτι με εμφανή τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος του από τη σφεντόνα.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Alpena με τις κατηγορίες για απόπειρα απαγωγής και δελεασμό παιδιών, απόπειρα επίθεσης με μεγάλη σωματική βλάβη και μία κατηγορία επίθεσης.

Ένας δικαστής όρισε την εγγύηση του ανηλίκου στα 150.000 δολάρια και αναμένεται να προσέλθει στο δικαστήριο την Τετάρτη, ανέφερε το Detroit News.

(photo: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί