«Σήμερα εντοπίσαμε άλλα τέσσερις σορούς. Θα ξαναρχίσουμε τις επιχειρήσεις διάσωσης αύριο», είπε ο Μανίς Κουμάρ στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Από την έκρηξη σκοτώθηκαν επί τόπου 18 άνθρωποι. Ένας από τους τραυματίες υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Με τον εντοπισμό άλλων τεσσάρων θυμάτων, ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 23.
Αυτού του είδους τα ορυχεία-ποντικότρυπες, είναι συνήθως κάθετα ορύγματα, με μεγάλο βάθος, σκαμμένα στις πλαγιές λόφων, με στενά λαγούμια για την εξόρυξη άνθρακα και άλλων μεταλλευμάτων. Ομοσπονδιακό δικαστήριο απαγόρευσε τη λειτουργία τέτοιων ορυχείων στη Μεγαλάγια το 2014, αφού οι τοπικές κοινότητες κατήγγειλαν ότι μόλυναν τις υδάτινες πηγές και έθεταν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Η πρακτική ωστόσο παραμένει διαδεδομένη στο κρατίδιο αυτό, ιδίως στην περιφέρεια των Λόφων Ανατολικής Τζαϊντία.
Την Πέμπτη, ο αρχηγός της αστυνομίας Βικας Κουμάρ δήλωσε ότι η έκρηξη οφειλόταν πιθανότατα σε πυροδότηση δυναμίτιδας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυξάνεται το κλίμα αβεβαιότητας για τα πυρηνικά όπλα! Τι αναμένεται να συμβεί;
- ΠΑΣΟΚ: Δικαίωση για τον Ν. Ανδρουλάκη η εισαγγελική πρόταση για τις υποκλοπές
- Ένας τεράστιος πύθωνας που βρέθηκε στην Ινδονησία είναι το πιο μακρύ άγριο φίδι στον κόσμο, vid
- Γυναίκα από το Κολοράντο κατέγραψε βίντεο με σπάνιο ανεμοστρόβιλο χιονιού
- Αποκριάτικη παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας από το ΕΕΑ και τον Δήμο Αθηναίων στις 22/2
- Χρ. Δήμας: Σε εξέλιξη τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στη Θεσσαλία λόγω «Daniel» και «Elias»
- Ο Γκουτέρες χαιρετίζει την επανέναρξη των συνομιλιών ΗΠΑ–Ιράν
- Τραμ: Τροποποιούνται τα δρομολόγια το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου λόγω έργων
- Βρετανία: Έφοδοι της αστυνομίας σε σπίτια στο πλαίσιο ερευνών των σχέσεων του Πίτερ Μάντελσον με τον Έπσταϊν
- Γ. Στουρνάρας: Δεν επηρεάζει την κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής η ανατίμηση του ευρώ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΗΜΑΣ
ΤΡΑΜ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΥΛΟΓΙΑ
HELLENIC TRAIN
ΕΥΛΟΓΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ









