«Ψηφίστε… ΝΔ»!! Απίστευτο κάλεσμα Κασσελάκη on camera! Σε ποιούς αναφέρθηκε; vid

«Πηγαίνετε εκεί».

Δεν είναι ό,τι πιο φυσιολογικό να ακούμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγο πριν από κάποια εκλογική αναμέτρηση, να καλεί μερίδα κόσμου να ψηφίσει….αντίπαλο κόμμα!

Πόσο μάλλον όταν αυτό το κόμμα είναι ο -θεωρητικά- κύριος αντίπαλός του, δηλαδή η κυβέρνηση!

Κι όμως αυτό έγινε με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος, στην προσπάθειά του να ξορκίσει οποιαδήποτε σχέση με τη λεγόμενη «ακροδεξιά», κάλεσε τους ψηφοφόρους των «Σπαρτιατών» να ψηφίσουν Μητσοτάκη!!

Δεχόμενος ερώτηση για το κόμμα του Βασίλη Στίγκα και για το ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως ήταν ξεκάθαρος όταν την περασμένη Τετάρτη απάντησε μονολεκτικό «όχι» κάτι που επανέλαβε.

«Δεν άκουσα από τον πρωθυπουργό την ίδια απάντηση, δεν άκουσα να αποπέμπει από την κοινοβουλευτική του ομάδα τον κύριο Θεοδωρικάκο που παραδέχεται ότι (σ.σ. οι ψήφοι) είναι ευπρόσδεκτες, ή τον υπουργό Οικονομίας που λέει “δεν μπορούμε να διατάξουμε τι θα ψηφίσουν”, με άλλα λόγια είναι ευρπόσδεκτες.

Γιατί δεν τους αποπέμπει; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να πούνε όχι δε θέλουμε καμία ψήφο των Σπαρτιατών; Το λέω ξεκάθαρα πηγαίνετε ψηφίστε τη ΝΔ, εκεί που ταιριάζετε, μ’ ένα ψηφοδέλτιο που έχει την υμνήτρια του Κασιδιάρη και χουντικά συνθήματα, πηγαίντε εκεί».

ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί