Σε απόγνωση τα αφεντικά του Μπάιντεν! Εξελίξεις με Κένεντι – ΒΙΝΤΕΟ

Καταγγέλλει σοβιετικές πρακτικές ο ανεξάρτητος υποψήφιος

Ο Δούρειος Ίππος της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων στις ΗΠΑ δείχνει να είναι, στην παρούσα φάση, το κόμμα των Δημοκρατικών, προκειμένου να προκληθεί χάος στις ΗΠΑ και γιατί όχι και στον πλανήτη!

Οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, το προβάδισμα του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και η «ανεξάρτητη δημοκρατική σφήνα» του RFK Kennedy, προκαλούν νευρικότητα στην κυβέρνηση Μπάιντεν, και ως εκ τούτου επιφέρουν σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες αποκαλύπτουν πράγματα!

Οι Δημοκρατικοί δικηγόροι προσπαθούν απεγνωσμένα, όπως αναφέρεται, να πλήξουν την υποψηφιότητα του RFK Jr. , προκειμένου να μην κόψει ψήφους από τον Μπάιντεν.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι –ανηψιός του Τζον Κένεντι και γιος του Ρόμπερτ Κένεντι- είχε εγγραφεί στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών για το χρίσμα των προεδρικών του 2024, αλλά αποφάσισε να προχωρήσει μόνος του επειδή «ο Μπάιντεν έχει πίσω του τον κομματικό μηχανισμό για να τον στηρίζει», όπως τονίζει.

Εάν ο Κένεντι εμφανιστεί σε ψηφοδέλτιο, θα μπορούσε να δημιουργήσει τρομερές επιπλοκές για την εκστρατεία Μπάιντεν και να ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα με τον Τραμπ!

Ο Κένεντι λέει ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι τόσο διαφορετική από τις πρακτικές που παρατηρήθηκαν κατά την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

«Στην Σοβιετική Ένωση, το πολιτικό κόμμα επέλεγε τους υποψηφίους. Και είχαν τέτοιου είδους ψευδείς εκλογές», τόνισε.

Αν και ο Κένεντι προέρχεται από μια εμβληματική οικογένεια Δημοκρατικών, ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι αποχωρεί από το Δημοκρατικό Κόμμα και ότι θα διεκδικούσε πρόεδρος ως ανεξάρτητος.

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί