Δηλώσεις Στίγκα για την απόφαση αποκλεισμού των Σπαρτιατών που θα συζητηθούν! ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στην πολιτική σκηνή...

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, εξαπέλυσε πυρά κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την απόφαση του Αρείου Πάγου να αποκλείσει το κόμμα από τις προσεχείς ευρωεκλογές, αφήνοντας, κατά πολλούς, αιχμές για πολιτικά κίνητρα, προκειμένου να ευνοηθεί συγκεκριμένο ανταγωνιστικό κόμμα από όλο αυτό ή και άλλα κόμματα!

Μιλώντας στο OPEN, τόνισε πως «η δικαιοσύνη επηρεάστηκε».

Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Στίγκας: «Είναι μια απόφαση που βγήκε μόνο με υπομνήματα. Η δικαστική απόφαση βγαίνει μόνο μέσα από δικαστήριο. Το να εξετάζει ένα κόμμα σε πραγματικές συνθήκες αν πρέπει να κατέβει ή όχι το καταλαβαίνω, όμως να κόβει ένα κόμμα από το να συμμετάσχει στις εκλογές, μόνο με υπομνήματα και φήμες, αυτό δεν είναι σωστό».


«Τα υπομνήματα που κατέθεσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρίθουν από ψέματα, ανακρίβειες και αοριστολογίες. Παράδειγμα, οι βουλευτές Δημητροκάλης, Κόντης και κάποιοι άλλοι, ότι είχαν κατέβει με την Χρυσή Αυγή. Είναι ψέματα, δεν είχαν κατέβει ποτέ με την Χρυσή Αυγή και το κόμμα Έλληνες. Δεν είχαν καμία εμπλοκή», προσέθεσε!

«Όπως τους συμφέρει τα λένε. Εγώ πράγματι ευχαρίστησα έναν άνθρωπο που μας στήριξε στις εκλογές. Μέχρι εκεί. Το όρο πως είμαι μπροστινός, πισινός και αχυράνθρωπος δεν πρόκειται να τον αποδεχτώ ποτέ και προκαλώ τον οποιονδήποτε, την κυβέρνηση, την δικαιοσύνη, να μου αποδείξει πως ο Βασίλης Στίγκας είναι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη. Ποτέ δεν πήρα εντολές από κανέναν», τόνισε για τον Ηλία Κασιδιάρη!

«Αμφισβητώ την απόφαση αυτή της δικαιοσύνης. Εάν με κατηγορεί η κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε πολίτης ότι είμαι αχυράνθρωπος και πάμε στα δικαστήρια και αποφανθούν τα δικαστήρια με στοιχεία πως αυτό ισχύει, μόνο τότε θα το αποδεχτώ και θα σεβαστώ την κρίση της δικαιοσύνης», είπε ακόμη.

Διατείνεται δε πως η δικαιοσύνη «επηρεάστηκε από κόμματα». «Είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά ένα κόμμα κοινοβουλευτικό να αποκλείεται από το να κατέβει στις εκλογές. Εγώ σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη και τους δικαστές, άλλοι είναι αυτοί που δεν τους σέβονται».

Δείτε στην αρχή του βίντεο:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί