• Αρχική
  • Άρθρα
  • Υπάρχουν άνθρωποι: Πως ένα ζευγάρι πήρε ένα μεγάλο βάρος από έναν άγνωστο (vid)

Υπάρχουν άνθρωποι: Πως ένα ζευγάρι πήρε ένα μεγάλο βάρος από έναν άγνωστο (vid)

Ένα ζευγάρι δεν άντεχε στην ιδέα πως ένας άνδρας περπατάει 2,5 ώρες για να πάει στη δουλειά του.

Έτσι χωρίς πολύ σκέψη, αλλά με μεγάλη ανθρωπιά και σεβασμό, είπαν να του κάνουν μία μεγάλη έκπληξη .

Του αγόρασαν ένα αυτοκίνητο !

Μία μέρα αυτό το ζευγάρι προθυμοποιήθηκε να γυρίσει τον ηλικιωμένο κύριο σπίτι του. Γυρνούσε από τη δουλειά του, πράγμα το οποίο κάνει κάθε μέρα, και τους εξήγησε πως χρειάζεται να περπατάει 2,5 ώρες για να να καταφέρει να φτάσει σε αυτή.

Το ζευγάρι απορημένο, τον ρώτησε γιατί δεν έχει ένα αυτοκίνητο να εξυπηρετείται, όμως ο ηλικιωμένος τους εξήγησε ότι η οικονομική του δυνατότητα δεν του το επιτρέπει.

Όσο οι δύο νέοι σκέφτονταν τον άνθρωπο αυτόν, τόσο πείσμωναν ότι πρέπει κάτι να κάνουν. Η σκέψη ότι ο ηλικιωμένος περπατούσε κάθε μέρα 5 ώρες, για να πάει και να γυρίσει από την δουλειά του, τους τρέλαινε. Ακόμη και με βροχές και χιόνια.

Έτσι, τα δύο νεαρά παιδιά κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα, τόσο από τις οικονομίες τους, όσο κι από δωρεές 30 ανθρώπων, ώστε να κάνουν τη ζωή του αγνώστου αυτού κυρίου καλύτερη.

Πήγαν στο σπίτι του με το νέο αυτοκίνητο κι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει και να τους αγκαλιάζει. Πλέον, θα χρειάζεται μόνο 25 λεπτά για να πάει στη δουλειά του!

Ένα παράδειγμα για όλο τον κόσμο αυτό το ζευγάρι!

με πληροφορίες newsitamea/ photo vid screenshot