Το ολέθριο αποτέλεσμα της εισαγωγής της Παλαιάς Διαθήκης στον Χριστιανισμό – ΒΙΝΤΕΟ

Είδηση ΣΟΚ από τις ΗΠΑ...

Στις ΗΠΑ με δεδομένο το ότι η Παλαιά Διαθήκη περιέχει πορνογραφικές ιστορίες αιμομιξίες, εκβιασμούς, βία κτλ εκ μέρους αυτών που υποτίθεται αποτελούν τα πρότυπα, όπως ο Αβραάμ, ο Ισαάκ κτλ, απαγόρευσαν την ύπαρξη της Βίβλου στα σχολεία και αλλού. Μαζί όμως με την Παλαιά Διαθήκη, απαγορεύτηκε αναγκαστικά και η Καινή Διαθήκη με τη ζωή του Χριστού, που βέβαια καμία σχέση δεν έχει με τα θέματα αυτά.

Η απαγόρευση αυτή άσχετα με το νόμο, λαμβάνει χώρα και στο μυαλό των ανθρώπων, όταν η θρησκεία τους λέει ότι ο μοχθηρός, κακεντρεχής, αιμοβόρος και ζηλόφθων θεός  Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης, είναι δήθεν το ίδιο πρόσωπο με τον Χριστό. Εκεί τελειώνουν όλα και οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με τον Χριστό και το μήνυμά του.

Συγκεκριμένα, δεκάδες γονείς συγκεντρώθηκαν στο Καπιτώλιο της πολιτείας Γιούτα στο Σολτ Λέικ Σίτι για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της σχολικής περιφέρειας να αφαιρέσει την έκδοση της Βίβλου King James από τις βιβλιοθήκες του δημοτικού και του γυμνασίου. Η κίνηση έρχεται μετά από μια ανώνυμη καταγγελία που ζητούσε από την περιφέρεια να απαγορεύσει το βιβλίο επειδή περιείχε «πορνογραφικό» υλικό.

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί