«Θα σου κόψουν τον λαιμό»! Δραματική η κατάσταση με τους αλλοδαπούς! vid

Φόβοι και για την Ελλάδα!

Σε ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Ισλαμικός τρόμος: η διαδρομή του φόβου», η ιταλική τηλεόραση καλύπτει τους αυξανόμενους κινδύνους που υπάρχουν με τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες που εισέρχονται στην Ευρώπη, φυσικά και στην Ελλάδα, στοχεύοντας ιδιαίτερα τους Χριστιανούς.

Το πρόγραμμα αποκαλύπτει ανησυχητικές αφηγήσεις εκφοβισμού, βίας και της ανησυχητικής ευκολίας με την οποία οι ριζοσπαστικοποιημένοι αλλοδαποί διεισδύουν στα ευρωπαϊκά σύνορα, με την Τεργέστη να αναδεικνύεται στο επίκεντρο αυτής της κλιμακούμενης κρίσης! Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει σε περιοχές, όπως η Αθήνα, καθώς ουδείς έχει πάει να κάνει αντίστοιχο ρεπορτάζ!

Το ρεπορτάζ ξεκινά περιγράφοντας λεπτομερώς τις ανησυχητικές τακτικές που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι για να εξαναγκάσουν τα άτομα να ενταχθούν στις τάξεις τους, συμπεριλαμβανομένων των ρητών απειλών βίας. «Σε απειλούν, λέγοντάς σου ότι θα σε σκοτώσουν αν δεν συμμετάσχεις μαζί τους», είπε ένας μάρτυρας. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο ζοφερή για τους Χριστιανούς, αναφέρουν, «Αν είσαι Χριστιανός, υπάρχει πρόβλημα. Θα σου κόψουν το λαιμό».

Η Τεργέστη, που βρίσκεται στα ιταλο-σλοβενικά σύνορα, αναδεικνύεται ως ένα hotspot σε αυτήν την εξελισσόμενη κρίση. Η εισροή μεταναστών, ιδιαίτερα από περιοχές με υψηλή επικράτηση ισλαμιστών τρομοκρατών, έχει επιτείνει τις εντάσεις. Η βαλκανική οδός και η Ελλάδα, για άλλη μια φορά ο πρωταρχικός αγωγός παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη, έχει γίνει αιτία σοβαρής ανησυχίας!

Η παρουσία των αρχών επιβολής του νόμου φαίνεται ανεπαρκής, με τα πορώδη ορεινά περάσματα να διευκολύνουν την ανεξέλεγκτη είσοδο και στην Ιταλία.

Επιπλέον, η διάχυτη επιρροή του ισλαμικού υπεροχής μεταξύ των παράνομων μεταναστών είναι βαθιά ανησυχητική. Μαρτυρίες από άτομα σε αυτές τις κοινότητες αποκαλύπτουν μια ανατριχιαστική κουλτούρα μίσους και κατήχησης, με τις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις να αναζητούν ενεργά στρατολογήσεις μεταξύ των πληθυσμών αλλοδαπών. Υπάρχουν βάσιμοι φόβοι πως αυτό συμβαίνει, εν τίνι μέτρω, και στην Ελλάδα!

Όπως εξηγεί ένας από τους ελάχιστους χριστιανούς αλλοδαπούς, οι Ισλαμιστές αλλοδαποί είναι πρόθυμοι να πεθάνουν κατά την διάρκεια μιας επίθεσης επειδή πιστεύουν ότι θα ανταμειφθούν και θα πάνε στον «παράδεισο.

Στην Τεργέστη, αυτή η τοξική ατμόσφαιρα έχει ήδη ριζώσει, όπως αποδεικνύεται από αφηγήσεις από πρώτο χέρι για ισλαμικές διώξεις και βία. Ένας αλλοδαπός χριστιανικής πίστης μοιράστηκε μια οδυνηρή εμπειρία: «Κοίτα τι μου έκαναν οι μουσουλμάνοι. Με έκοψαν». Η απροθυμία του να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες από φόβο για την οικογένειά του υπογραμμίζει την διάχυτη ατμόσφαιρα τρόμου. «Θα μου κόψουν το λαιμό. Για όλους τους Χριστιανούς εδώ, είναι ένα πρόβλημα. Οι μουσουλμάνοι είναι εντελώς τοξικοί», θρηνούσε.

Οι τρομοκράτες σου λένε να ενωθείς μαζί τους. Αν κάποιος τους πει: «Δεν θέλω», τον απειλούν, λέγοντάς: «Θα σε σκοτώσουμε, αν δεν ενωθείς μαζί μας, θα σε σκοτώσουμε».

Η πρόσβαση σε ανώνυμες κάρτες SIM επιτρέπει στους παράνομους μετανάστες να αποφύγουν τον εντοπισμό ενώ έχουν πρόσβαση στην ισλαμική τρομοκρατική προπαγάνδα στο διαδίκτυο. Αυτό το μυστικό δίκτυο διευκολύνει τις προσπάθειες στρατολόγησης και εξυμνεί τις τρομοκρατικές ενέργειες, ενισχύοντας τον κίνδυνο!

«Υπάρχει μόνο ένα Ισλάμ που θέλει να συντρίψει τον Χριστιανισμό», υποστήριξε ο Paolo Polidori, δήμαρχος της ιταλικής πόλης Muggia. «Αν δεν τους σταματήσουμε σίγουρα θα μας κατακλύσουν».

Δείτε ΕΔΩ!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί