Θα γίνει μαζικά! Συνέλαβαν με την βία χριστιανό ιερέα: «Αφήστε τον είμαστε χριστιανική χώρα», φώναζαν! vid

Ούτε φαντάζεστε τον λόγο...

Ένας χριστιανός πάστορας συνελήφθη βιαίως, για «ομοφοβικά σχόλια».

Ο John Sherwood, 71 ετών, απομακρύνθηκε με χειροπέδες, ανακρίθηκε σε αστυνομικό τμήμα και κρατήθηκε μια νύχτα αφού κατηγορήθηκε ότι έκανε ομοφοβικά σχόλια έξω από τον σταθμό Uxbridge στο δυτικό Λονδίνο.

Ο ηλικιωμένος χριστιανός ισχυρίστηκε ότι του προκλήθηκαν μώλωπες, καθώς η αστυνομία, όπως φαίνεται στο βίντεο, τον τράβηξε απότομα από μια μίνι σκάλα που χρησιμοποιούσε για να κηρύττει, περνώντας τους  χειροπέδες στα χέρια, πίσω από την πλάτη του. 

Η αστυνομία είπε ότι είχε λάβει καταγγελίες από «ρουφιάνους» πως ο άντρας έκανε «ομοφοβικά σχόλια», συλλαμβάνοντάς τον βάσει του νόμου περί δημόσιας τάξης.

Απελευθερώθηκε αργότερα χωρίς εγγύηση.

Ο κ. Sherwood, που είναι πάστορας για 35 χρόνια, είπε: «Δεν έκανα ομοφοβικά σχόλια, απλώς ορίζω το γάμο ως σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Έλεγα μόνο τι λέει η Βίβλος – δεν ήθελα να βλάψω ή να προσβάλλω κανέναν

Έκανα αυτό που λέει η περιγραφή της δουλειάς μου, δηλαδή να κηρύττω το ευαγγέλιο σε ανοιχτό χώρο καθώς και στην εκκλησία.

Όταν με πλησίασε η αστυνομία, εξήγησα ότι ασκούσα τη θρησκευτική μου ελευθερία βάσει της συνειδήσεως μου. Με τράβηξαν βίαια από τα σκαλιά και υπέστη τραυματισμό στον καρπό και στον αγκώνα μου. Πιστεύω ότι μου φέρονται χωρίς σεβασμό. Δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί αυτό».

Δείτε το βίντεο! Οι καιροί δεν είναι φιλικοί για χριστιανούς που έχουν το θάρρος της γνώμης τους:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί