Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, την ώρα που ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία, οι ιερείς δεν φορούν μάσκα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ιστοσελίδα romfea.gr, που εξειδικεύεται στα εκκλησιαστικά θέματα, σημειώνοντας μάλιστα ότι η κίνηση αυτή του κ. Κουμουτσάκου αποτελεί απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη για τη Θεία Κοινωνία.
«Χθες, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο Καθηγητής Γενετικής κ. Δερμιτζάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ένα από τα μέτρα που έπρεπε να εφαρμοστούν κατά της εξάπλωσης του COVID-19 ήταν να σταματήσει η Θεία Μετάληψη. Μια μέρα μετά ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος απάντησε στον Καθηγητή Δερμιτζάκη.
Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος μετέβη σήμερα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Υπουργός της Κυβέρνησης κοινώνησε κανονικά των αχράντων μυστηρίων» αναφέρει το δημοσίευμα.

(Από enikos & Romfea – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Τέλη Νοεμβρίου τα δρομολόγια του δυτικού προαστιακού σιδηροδρόμου – Σε 12’ λεπτά ΝΣΣ – Σίνδος
- Από σήμερα οι πολίτες εκδίδουν το νέο ειδικό σήμα δακτυλίου για την περίοδο 2025 – 2026
- Πρώτη φορά γυναίκα στο τιμόνι της Ιαπωνίας: Κυβερνητικός συνασπισμός με επικεφαλής την Σανάε Τακαΐτσι
- Γιατί η συνάντηση Πούτιν-Τραμπ θα γίνει στην Βουδαπέστη; – Το Κρεμλίνο απαντά
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 7,3% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2024
- Η Μόσχα θα ενισχύσει τις σχέσεις με την Τεχεράνη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Θεσσαλονίκη: Συνέδριο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Ρωσικό φυσικό αέριο: Αυτά ειπώθηκαν από επίσημα ελληνικά χείλη
- Ο Έλληνας θρύλος Πετρούνιας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυμναστικής, vid
- Ιωάννινα: Πατέρας δωρίζει νεφρό στον γιο του