δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, για επιθέσεις που δέχονται πολιτικοί, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ειδικότερα, κατόπιν ερώτησης δημοσιογράφου για τις επιθέσεις σε πολιτικούς με αφορμή την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τόνισε: «Τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι σωστές.
Η Εκκλησία είναι αγάπη. Παραπονιέται, λέει τις θέσεις της, είναι σταθερή σε αυτές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι εκείνη η οποία είναι πάνω από όλα, καθώς, επίσης, η ευγένεια και η ανοχή.
Αυτά τα περιστατικά οφείλονται και στην παιδεία του καθενός και στην επίδραση μερικών ανθρώπων οι οποίοι εκλαμβάνουν πολλά πράγματα της Εκκλησίας σαν εκδίκηση. Η Εκκλησία, όμως, δεν εκδικείται. Αγαπάει, αλλά δεν φεύγει από τις θέσεις της».
Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην Καβάλα, όταν η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, δέχθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, επίθεση από γυναίκα.
απεμπε – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι μέλισσες χρησιμοποιούν μια καθορισμένη «πίστα χορού» μέσα στην κυψέλη – Τι δείχνει νέα μελέτη
- Μυστήριο στην Ινδία με δύο αδελφές που φέρονται να αυτοκτόνησαν, λίγες ώρες πριν παντρευτούν
- Γ. Κώτσηρας: Ελάφρυνση φορολογικών βαρών – Ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών
- Απίστευτο συμβάν σε πόλη της Ρωσίας: 20χρονος άνεργος αποφάσισε να πάει φυλακή για να μπορέσει να επιβιώσει
- Γαμπρός έκανε… «κόλλα πέντε» στον ιερέα: Έλιωσαν οι πάντες στο γέλιο, vid
- Αγορά ακινήτων- Βραχυχρόνιες μισθώσεις στο Αιγαίο: 24.946 καταχωρίσεις και έντονες διαφοροποιήσεις ανά νησί
- Κρεμλίνο: Αν η Εσθονία μας στοχεύσει με πυρηνικά, θα στοχεύουμε την Εσθονία με τα δικά μας, vid
- “Ιπτάμενο αμάξι!”: Φορτηγάκι εκτοξεύθηκε 30 μέτρα στον αέρα και έπεσε σε σπίτι, vid
- Κ. Τσουκαλάς: «Δεν περιμέναμε την Καθαρά Δευτέρα για να καταλάβουμε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη πετάει χαρταετό»
- Ο Μακρόν έστειλε επιστολή στον Τραμπ και μάλιστα έχει και αιτήματα!









