O Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου και την ΓΔ του Υπουργείου Υγείας για την παρουσία τους στην Πάφο ώστε να προωθήσουν το θέμα των εμβολιασμών.
Η Εκκλησία, είπε, θεωρεί τα εμβόλια ως ευλογία, σημειώνοντας πως είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί ως αναχαίτιση της πανδημίας.
Παράλληλα, ο Πάφου Γεώργιος ανέφερε πως ο Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο άβουλο ον, αλλά του έδωσε την ελευθερία και τη λογική για να μπορεί να βρίσκεται καθημερινά επί ποδός και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Αυτός, συνέχισε, φωτίζει τους επιστήμονες και τους ιατρούς να βρουν φάρμακα και εμβόλια και να ξεπεράσουμε τη δυσκολία.
Για αυτό και θεωρούμε, είπε, “ότι όσοι, είτε θρησκευόμενοι είτε μη, βάζουν τη θρησκεία μπροστά ως εμπόδιο για να εμβολιαστούν, είναι δική τους προσωπική τους πεποίθηση”.
(Πηγή: ekklisiaonline – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σάλος με καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για περιστατικό οπλοφορίας δικηγόρου μέσα σε δικαστήριο
- Νέα συνάντηση για το Ουκρανικό στην «καρδιά» της Ευρώπης
- Καθ’οδόν προς το Ισραήλ ο Ινδός πρωθυπουργός
- Ρέθυμνο: Μία σύλληψη για ναρκωτικές ουσίες, όπλα και πυροτεχνήματα
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
- Υπ. Πολιτισμού: Αναβαθμίζεται πλήρως το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ιθάκης
- ΕΛΓΑ: Καταβολή 18,7 εκατ. ευρώ σε 8.648 παραγωγούς για ζημιές του 2025
- Ο Χάρι Στάιλς σε ρόλο παρουσιαστή και ερμηνευτή στο «Saturday Night Live»
- e-ΕΦΚΑ: Από 1ης Μαρτίου η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας
- Μαγνησία: Σύλληψη κτηνοτρόφου για παραβίαση μέτρων κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων









