Μήνυμα από Πακιστάν! Που να ξεσηκωθούν και μέσα στην Ελλάδα, vid

Τι ζητούν για την Ευρώπη και την Δύση…

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Imran Khan, προέτρεψε τα δυτικά έθνη να καταπολεμήσουν το μίσος (όπως ενδεχομένως αποκαλεί κάτι αντίδραση σε σχέση με την επέλαση του ορθόδοξου Ισλάμ μέσω των ορδών παράνομων μεταναστών) εναντίον μουσουλμάνων, κατά τα «ίδια πρότυπα» που ισχύει για την άρνηση του Ολοκαυτώματος, εν μέσω ενός κύματος αντί-γαλλικών ταραχών στην χώρα του.

Συγκεκριμένα, γράφοντας στο Twitter, ο Χαν προέτρεψε τις δυτικές κυβερνήσεις «που έχουν απαγορεύσει οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο για το Ολοκαύτωμα να χρησιμοποιήσουν τα ίδια πρότυπα για να τιμωρήσουν όσους σκόπιμα διαδίδουν το μήνυμα μίσους τους εναντίον μουσουλμάνων και του Προφήτη μας»

Ο πρωθυπουργός αποκάλεσε «ακροδεξιούς πολιτικούς» όσους εκφράστηκαν εναντίον μουσουλμάνων «με το πρόσχημα της ελευθερίας του λόγου», όπως το ονομάζει.

Τα σχόλια του Khan ήρθαν μετά την απόφαση της κυβέρνησής του να απαγορεύσει, για πολιτικούς λόγους, το ακραίο ισλαμιστικό ριζοσπαστικό κόμμα T-e-Lebbaik Pakistan (TLP) για υποκίνηση αντι-γαλλικών ταραχών σε ολόκληρη την χώρα. Σε δήλωση της η πακιστανική κυβέρνηση ανέφερε ότι το TLP εμπλέκεται σε τρομοκρατία, διαταράσσει την ειρήνη και «δημιουργεί αναρχία». Συνελήφθη δε, ο ηγέτης του κόμματος TLP, Saad Rizvi.

Οι διαμαρτυρίες ξέσπασαν αφού ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν αποφάσισε σκληρή στάση, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα δημοσίευσης γελοιογραφιών και καρικατούρων του Μωάμεθ, προστατεύεται από την ελευθερία του λόγου.

Η Γαλλία έχει διαμηνύσει στους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Πακιστάν λόγω του παρόντος κλίματος.

Ο Πακιστανός πρωθυπουργός όμως, παρότι φαινομενικά συνέλαβε τον αρχηγό ενός κόμματος, που μπορεί να του «κόβει» ψήφους, έστειλε μήνυμα ποινικοποίησης της όποιας κριτικής έναντι του Ισλάμ. Τι θα γινόταν αν και στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι ζητούσαν το ίδιο, ίσως, μέσω ενός μουσουλμανικού κόμματος;;; (ΕΔΩ).

Θυμηθείτε βίντεο από την ενδυνάμωση του πακιστανικού-ισλαμικού στοιχείου στους δρόμους της Αθήνας:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί