Οι τρεις «προφητείες» του Ισλάμ – Τις γνωρίζουν όσοι φρουρούν τα σύνορα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ύμνοι υπέρ της Άλωσης της Κων/πολης από τους Τούρκους...

Ο παλαιστίνιος ιμάμης, Nidhal Siam, ξεσήκωσε ένα ενθουσιώδες κοινό εμπρός από το τέμενος Αλ΄ Άκσα, όπου εορταζόταν μάλιστα η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς μισθοφόρους των Τούρκων.

Στο βίντεο που θα δείτε, ο Σιάμ, μεταξύ άλλων κάνει λόγο για τρεις προφητείες που σύντομα θα εκπληρωθούν:

  • Θα δημιουργηθεί παγκόσμιο χαλιφάτο
  • Η Ιερουσαλήμ θα απελευθερωθεί (σ.σ. από ποιόν;) και θα γίνει η πρωτεύουσά του
  • Το Ισλάμ θα γκρεμίσει όλους τους γείτονές του και θα επικρατήσει στον πλανήτη.

Βλέπουμε λοιπόν πως όπως και οι Εβραίοι, έτσι και οι μουσουλμάνοι περιμένουν να εκπληρωθούν προφητείες, οι οποίες θα τους καταστήσουν κυρίαρχους στον πλανήτη που ζούμε.

Αυτά όλα φυσικά «εμφυτεύονται» και στο «μυαλό» των παράνομων μεταναστών που κατακλύζουν Ελλάδα και Ευρώπη, οι οποίοι, λόγω χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, τα ενστερνίζονται. Τις γνωρίζουν αυτές τις προφητείες όσοι φρουρούν τα σύνορά μας;

Οι μουσουλμάνοι μιλούν για «ειρήνη», μέχρι να κυριαρχήσουν. Σε αυτή την κατεύθυνση περιμένουν και εκείνοι έναν παγκόσμιο μεσσία, όπως και οι Εβραίοι, τον Ιμάμ Μαχντί (ο καθοδηγητής).

Ωστόσο, αν τελικά έρθει κάποιος παγκόσμιος κυρίαρχος, θα θέλει την κυριαρχία για τον εαυτό του και τότε όλοι οι θρησκόληπτοι τέτοιων αντιλήψεων, θα καταλάβουν πως ο «φανατισμός» τους χρησιμοποιήθηκε, προκειμένου τα δόγματά τους να δώσουν την θέση τους σε ένα ολοκαίνουριο παγκόσμια δόγμα, το οποίο, όπως ήδη ισχυρίζονται οι πρόδρομοί του, θα «γεφυρώσει» τις διαφορές και θα τερματίσει τις συγκρούσεις.

Οι άνθρωποι θα είναι όμως ελεύθεροι να το απορρίψουν ή έστω να το αμφισβητήσουν;

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί