ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Επιβεβαίωση του EL.gr από τα χείλη ισχυρού άνδρα φίλου του Πούτιν (vid)

Επιβεβαίωση του EL.gr αποτελούν τα λόγια ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, ο οποίος φέρεται να είναι και φίλος με τον Πούτιν.

Ο Konstantin Malofeyev, είναι Ρώσος πολιτικός και επιχειρηματίας. Είναι περισσότερο γνωστός ως «Ορθόδοξος ολιγάρχης» για την έκδηλη θρησκευτικότητά του.

Ο Malofeyev έλαβε κυρώσεις από την ΕΕ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη συμμετοχή του στην προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, το 2014 και για το γεγονός ότι υπήρξε βασικός χρηματοδότης των Ρώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία.
Η Ουκρανία τον κατηγόρησε ότι χρηματοδοτεί παράνομες φιλορωσικές παραστρατιωτικές ομάδες.

Ο συνεργάτης του BBC, Francis Scarr δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter από την εμφάνιση του Konstantin Malofejev στη ρωσική τηλεόραση.

Ο Scarr αναφέρει ότι ο Malofeyev είπε, ότι οι Ρώσοι πρέπει να γνωρίζουν πως η χώρα τους διεξάγει ιερό πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια σε σατανιστές και ειδωλολάτρες.

Ο Skar δεν λέει πότε είδε το βίντεο, αλλά στην περιγραφή του προφίλ του, δηλώνει ότι παρακολουθεί ρωσική τηλεόραση και κάνει ρεπορτάζ για όσα προβάλλονται εκεί, οπότε εικάζεται ότι η επίσκεψη έγινε αυτές τις μέρες.

Όπως αναφέρει ο Malofeyev: “Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε έναν ιερό πόλεμο στην Ουκρανία, αυτή τη στιγμή και είναι γεγονός ότι οι Ναζί του Αζόφ κι άλλοι σχηματισμοί είναι εντελώς σατανιστές. Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει πλήρως, μπορεί να μπει στο YouTube, που δεν έχει ακόμα απενεργοποιηθεί, και να παρακολουθήσει τις λαμπαδηδρομίες και τις διάφορες ιεροτελεστίες τους.”

Προσθέτει επίσης, ότι αυτά τα τάγματα είναι φασίστες και ειδωλολάτρες, και δημιούργησαν μια σατανιστική αίρεση αίματος. Όπως λέει χαρακτηριστικά: “Είναι πραγματικά σατανιστές. Αυτό είναι στην πραγματικότητα.”

Θυμηθείτε και το δημοσίευμα του ΕL.gr στο οποίο έγινε αναφορά για την ύπαρξη σατανιστών στις δυνάμεις που μάχονται στην Ουκρανία, και το μένος τους εναντίον των Ρώσων και ιδιαίτερα ενάντια στον Πούτιν. Δείτε ΕΔΩ.

photo vid scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί