«ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ»;;;! Ξεχάστε το! ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ για την χριστιανοσύνη – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Δυστυχώς χριστιανοί ποιμενάρχες σε όλη την Ευρώπη προετοιμάζουν τον δρόμο για κάτι αλλιώτικο και σκοτεινό….

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, κορυφαίος επίσκοπος της Εκκλησίας της Αγγλίας, παρά το γεγονός πως διανύουμε γιορτινές μέρες, ανέφερε πως η άρνηση λήψης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού αντίκειται στην χριστιανική πίστη, υποστηρίζοντας ότι η απόρριψη του τρυπήματος παραβιάζει την αρχή του «αγαπάς τον πλησίον σου».

Ο Τζάστιν Γουέλμπι, είπε ότι ο εμβολιασμός είναι ένα «ηθικό ζήτημα» που θα πρέπει να αντικαταστήσει τις προσωπικές επιθυμίες ή τα δικαιώματα. Που να έρθει (αν έρθει) το λεγόμενο «χάραγμα της Αποκάλυψης», το οποίος ακολουθεί ίσως μετά από όλη αυτή την παράνοια που ζει ο πλανήτης.

«Δεν έχει να κάνει με εμένα και τα δικαιώματά μου να επιλέγω, έχει να κάνει με το πώς αγαπώ τον γείτονά μου. Ο εμβολιασμός μειώνει τις πιθανότητές μου – δεν εξαλείφει – αλλά μειώνει τις πιθανότητές μου να αρρωστήσω και μειώνει τις πιθανότητές μου να αρρωστήσω, μειώνει τις πιθανότητές μου να μολύνω άλλους», δήλωσε ο Welby στο ITV News το βράδυ της Τρίτης.

«Είναι πολύ απλό, οπότε θα έλεγα ναι, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον όπως είπε ο Ιησούς, να εμβολιαστείτε, να ενισχυθείτε», πρόσθεσε.

Αλλάζουν όλα λοιπόν! Ακόμα και το αγάπα τον πλησίον σου!!!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί