Ζιντάν: Ο αδερφός του ιδιοκτήτη της Παρί τον «ανακοίνωσε» από το Twitter – Διαψεύδει η ομάδα

Φωτιές άναψε ένα tweet του αδερφού του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων προέβη σε διάψευση.

Τον γύρο του κόσμου έκανε ένα φερόμενο tweet του αδερφού του ιδιοκτήτη της Παρί ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο σεΐχης Καλίφα Μπιν Χαμάν Αλ Θάνι φέρεται να έγραψε στο Twitter «Το θέμα έκλεισε. Θα ανακοινωθεί σύντομα. Καλώς ήλθες, Ζιζού».

Εν τούτοις, σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, είπε ότι «δεν υπάρχει καμία επαφή, καμία συνάντηση» για τον Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός φημολογείται πως θα αναλάβει την Παρί και ο νυν προπονητής της ομάδας, Μαουρίσιο Ποκετίνο, το καλοκαίρι θα αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Σεβόμαστε πολύ τον Ζινεντίν Ζιντάν, για όσα έκανε ως παίκτης και προπονητής, αλλά μπορώ να σας πω ξεκάθαρα πως δεν έχει γίνει καμία επαφή και καμία συνάντηση μαζί του» είπε ο Λεονάρντο. Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξη του στον Ποκετίνο λέγοντας πως «δεν θέλουμε να φύγει, δεν μας είπε πως ποτέ ότι θέλει να φύγει και κανένας σύλλογος δεν έχει έρθει σε επαφή».

(sputniknews. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί