Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Έζησα απίστευτες στιγμές στον Παναθηναϊκό»

Ο πρώην αρχηγός της «σελεσάο» αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα και στην αγάπη που εισέπραξε στον Παναθηναϊκό, έχοντας περάσει και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και αναφέρθηκε στην τιμή να εκπροσωπήσει το σύλλογο σε κληρώσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για τον οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό. Νοιάζομαι γι’ αυτόν, […]

Ο πρώην αρχηγός της «σελεσάο» αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα και στην αγάπη που εισέπραξε στον Παναθηναϊκό, έχοντας περάσει και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και αναφέρθηκε στην τιμή να εκπροσωπήσει το σύλλογο σε κληρώσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για τον οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό. Νοιάζομαι γι’ αυτόν, ενημερώνομαι κι όποτε ακούω το όνομά του αισθάνομαι όμορφα.

Είναι πάντα ωραίο ν’ ακούω γι’ αυτό το κλαμπ και αυτή την υπέροχη χώρα. Μου λείπουν πολλά στην Ελλάδα. Η χώρα, οι ευγενικοί της άνθρωποι…

Πήρα απεριόριστη αγάπη εκεί. Ήμουν 3,5 χρόνια, πήρα τίτλους, έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ως τεχνικός διευθυντής είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τον σύλλογο σε κληρώσεις στην UEFA και σε διεθνή φόρουμ ποδοσφαίρου»

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί