Υπέρ της παραμονής Φαν’τ Σχιπ ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Το μέλλον του Τζον Φαν’τ Σχιπ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται στο προσκήνιο μετά το παιχνίδι με τη Σουηδία και τις μηδαμινές πιθανότητες πρόκρισης της «γαλανόλευκης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Βασίλης Βέργης για λογαριασμό της εφημερίδας Live Sport επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, τον οποίο ρώτησε την άποψή […]

Το μέλλον του Τζον Φαν’τ Σχιπ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται στο προσκήνιο μετά το παιχνίδι με τη Σουηδία και τις μηδαμινές πιθανότητες πρόκρισης της «γαλανόλευκης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.


Ο Βασίλης Βέργης για λογαριασμό της εφημερίδας Live Sport επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, τον οποίο ρώτησε την άποψή του επί του θέματος.


Πρόεδρος ΕΠΟ: Υπέρ της παραμονής Φαν’τ Σχιπ


«Καταρχάς, πρέπει να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη δύο ματς, στα οποία η ομάδα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Και αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, όπως και η εικόνα που οφείλει να δείξει η Εθνική. Μετά το τέλος των προκριματικών, θα παρθούν οι αποφάσεις της Ομοσπονδίας. Εγώ θα σας εκφράσω σήμερα καθαρά προσωπική άποψη. Κρίνω το έργο του προπονητή, μέχρι τώρα, θετικό. Θεωρώ ότι είναι σαφώς περισσότερα τα θετικά από τα αρνητικά. Έχει δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η προσωπική μου άποψη, λοιπόν, είναι υπέρ της ανανέωσης συμβολαίου του προπονητή και της παραμονής του στον πάγκο της Εθνικής. Όμως, ξαναλέω, δεν εκφράζω άποψη – θέση της διοίκηση της ΕΠΟ. Μόνο τη δική μου. Και σημειώνω ότι στα δύο παιχνίδια που απομένουν η Εθνική πρέπει να δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, γιατί είναι πολύ σημαντικά. Και ως προς τη λήψη των τελικών αποφάσεων», τόνισε ο κ. Δημητρίου για το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή.


Στην συνέχεια, ρωτήθηκε για το θέμα της επιστροφής των Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, και απάντησε: «Για μένα, όλα τα παιδιά τα έχει ανάγκη η Εθνική. Θέλω όλοι οι καλοί παίκτες να παίζουν στην ομάδα. Επιθυμία μου είναι να επιστρέψουν τα τρία παιδιά. Όμως, ποιους θα καλέσει ο προπονητής δεν είναι θέμα ούτε του προέδρου, ούτε της Ομοσπονδίας. Είναι θέμα δικό του, αν θα τους καλέσει και των παικτών αν θα το αποδεχθούν. Ο προπονητής κάνει τις επιλογές στην Εθνική. Ξεκαθαρίζω, πάντως, ότι είναι ελεύθερος να τους καλέσει από πλευράς Ομοσπονδίας».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί