«Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Ράις»

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρεϊβόντε Ράις, σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «Sportando», με τον Αμερικανό να φέρεται να έχει υπογράψει. Ο Αμερικανός γκαρντ (1,93μ) έχει αγωνιστεί σε ορισμένες ομάδες της Ευρώπης σε Ιταλία και Ρωσία, ενώ έχει περάσει και από το Ιράν, με την τελευταία του ομάδα να είναι η Ιαπωνική […]

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρεϊβόντε Ράις, σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «Sportando», με τον Αμερικανό να φέρεται να έχει υπογράψει.


Ο Αμερικανός γκαρντ (1,93μ) έχει αγωνιστεί σε ορισμένες ομάδες της Ευρώπης σε Ιταλία και Ρωσία, ενώ έχει περάσει και από το Ιράν, με την τελευταία του ομάδα να είναι η Ιαπωνική Κιότο Χανάριζ.

Την περσινή περίοδο έλαβε μέρος σε 51 αναμετρήσεις καταγράφοντας στη στατιστική του 19,6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ, δείχνοντας καλά στοιχεία.

Φυσικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ένωση θα πρέπει να διευθετηθούν και να νέα ban που έχουν προκύψει για τον σύλλογο, ώστε ο Ράις να έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής.

Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν πως κινούνται στην αγορά με σκοπό να ενισχυθεί το ρόστερ και να καλυφθούν οι όποιες αδυναμίες υπάρχουν σύμφωνα με τις υποδείξεις του Στέφανου Δέδα.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί