Υφυπουργείο Αθλητισμού: Δεν συντρέχει λόγος έκτακτων μέτρων λόγω κορονοϊού

Με ανακοίνωση του το υφυπουργείο ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα ματαίωσης των αθλητικών συναντήσεων το προσεχές Σαββατοκύριακο λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο υφυπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας, τονίζοντας πως η εισήγηση των ειδικών ήταν καθησυχαστική.

«Μας ενημέρωσαν ότι δεν συντρέχει λόγος, με τις παρούσες συνθήκες, οποιασδήποτε παρέμβασης και εκτάκτου μέτρου στη διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων για τις επόμενες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πάντως, στην ανακοίνωση τονίζεται πως αν τα δεδομένα αλλάξουν, τότε ίσως η εισήγηση να είναι διαφορετική, αλλά σε κάθε περίπτωση στο Υφυπουργείο λένε ότι αντιμετωπίζουν το θέμα με υπευθυνότητα και προσοχή, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Ήδη, από την Πέμπτη το απόγευμα, ο κ. Αυγενάκης μέσω του λογαριασμού του στο twitter είχε ξεκαθαρίσει πως θα διεξαχθούν κανονικά οι προγραμματισμενες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες και δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το Υπουργείο Υγείας.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί