Υδατοσφαίριση-Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα-Βλάχος: «Παίξαμε καλύτερα, κοιτάμε το προολυμπιακό τουρνουά»

Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη ένταση κόντρα στη Σερβία όπως το χαρακτήρισε, έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος. «Δε συνηθίζεται να παίζουμε για τις θέσεις 5-8 με αντιπάλους όπως η Σερβία, που είναι μία ομάδα που διεκδικεί πάντα το χρυσό στις μεγάλες διοργανώσεις. Φέτος κάτι δεν πήγε καλά και βρέθηκε στο δρόμο μας. Το παιχνίδι σήμερα δεν είχε τόση […]

Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη ένταση κόντρα στη Σερβία όπως το χαρακτήρισε, έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος.

«Δε συνηθίζεται να παίζουμε για τις θέσεις 5-8 με αντιπάλους όπως η Σερβία, που είναι μία ομάδα που διεκδικεί πάντα το χρυσό στις μεγάλες διοργανώσεις. Φέτος κάτι δεν πήγε καλά και βρέθηκε στο δρόμο μας. Το παιχνίδι σήμερα δεν είχε τόση ένταση όπως ο προημιτελικός με την Κροατία, παρόλα αυτά εμείς προσπαθήσαμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά σε δυο-τρεις φάσεις σταθήκαμε άτυχοι. Δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε στον παίκτη παραπάνω και δυστυχώς ηττηθήκαμε. Θα προσπαθήσουμε την Κυριακή να πάρουμε την 7η θέση απέναντι σε μία ομάδα που πιθανόν στο εγγύς μέλλον να είναι αντίπαλος μας για κάτι πολύ πιο σημαντικό», είπε.

Για τη συνολική παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Τον απολογισμό θα τον κάνουμε όταν τελειώσει η διοργάνωση. Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν ή δεν θέλανε πολύ τη διάκριση. Δυστυχώς στον προημιτελικό πέσαμε πάνω στην Κροατία που είναι μία πανίσχυρη ομάδα και έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο ματς για να την αποκλείσουμε, κάτι που δεν έγινε. Πρέπει να φύγουμε από δω σαν μία γροθιά και να εμφανιστούμε στο πολύ σημαντικό προολυμπιακό τουρνουά πιο έτοιμοι, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Κώστας Μουρίκης τόνισε: «Πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλά απέναντι σε μία υπερδύναμη όπως είναι η Σερβία, αλλά υστερήσαμε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν και πάλι κακοί στον παίκτη παραπάνω και αυτό μας κόστισε. Τώρα θα κοιτάξουμε το προολυμπιακό τουρνουά, για αυτό δουλεύουμε και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα».

Για τον αγώνα με τη Ρωσία όπου θα κριθεί η έβδομη θέση, ο Έλληνας φουνταριστός δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να εμφανιστούμε όπως πρέπει, να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε με θετικό πρόσημο αυτή τη διοργάνωση».

Τέλος, ο Ντίνος Γενηδουνιάς που διεκδικεί μία από τις πρώτες θέσεις στον πίνακα των σκόρερ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είπε: «Ξέρουμε τι εστί Σερβία, δεν περιμέναμε να τους βρούμε στους αγώνες κατάταξης. Παρόλα αυτά, τους κοιτάξαμε στα μάτια και ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Όταν ξέφυγαν όμως με διαφορά τριών γκολ, ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς».

Αναφερόμενος στην προσπάθεια πρόκρισης της Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: «Καταρχήν πρέπει να φύγουμε με μία νίκη από δω πέρα, η οποία θα μας δώσει ώθηση για την προσπάθειά μας στο προολυμπιακό τουρνουά. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Τόκιο, αρκεί να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που μας στοίχισαν στο Ευρωπαϊκό. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να τα καταφέρουμε».

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί