Υδατοσφαίριση-Ευρωπαϊκό ανδρών: Ήττα στην πρεμιέρα για την Εθνική

Με το αριστερό άρχισε η Εθνική ομάδα των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης, χάνοντας από την Ιταλία με 10-6. Οι διεθνείς μας δεν είχαν διάρκεια στην απόδοσή τους, έκαναν πολλά λάθη και τώρα θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν τα δύο επόμενα ματς του ομίλου με Γεωργία και Γαλλία για […]

Με το αριστερό άρχισε η Εθνική ομάδα των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης, χάνοντας από την Ιταλία με 10-6.

Οι διεθνείς μας δεν είχαν διάρκεια στην απόδοσή τους, έκαναν πολλά λάθη και τώρα θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν τα δύο επόμενα ματς του ομίλου με Γεωργία και Γαλλία για να διεκδικήσουν στην ενδιάμεση φάση, την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στα 5 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η ελληνική ομάδα βρήκε τις λύσεις στην επίθεση και με τέρματα των Γούνα και Αργυροπούλου, έκλεισε την πρώτη περίοδο με ελαφρύ προβάδισμα 2-1. Το ντέρμπι άναψε για τα καλά στη δεύτερη περίοδο, με την Εθνική μας να έχει πολύ άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω αλλά να μένει στη διεκδίκηση της νίκης, χάρη στις εκπληκτικές επεμβάσεις του Ζερδεβά. Ο Φουντούλης έφερε το παιχνίδι στα ίσια (4-4), λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του δεύτερου οκτάλεπτου.

Οι Ιταλοί ωστόσο μπήκαν πιο αποφασιστικά στην τρίτη περίοδο και με γκολ των Ντι Φούλβιο και Φιλιόλι, Λουόνγκο, έβαλαν γερά θεμέλια για την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, αποκτώντας “αέρα” τριών τερμάτων (7-4), πριν ο Μουρίκης μειώσει σε 7-5 και κρατήσει έτσι ζωντανές τις ελληνικές ελπίδες. Στην τελευταία περίοδο όμως τίποτα δεν άλλαξε, με τους παγκόσμιους πρωταθλητές να διευρύνουν μάλιστα τη νίκη τους με το τελικό 10-6.

Το ματς παρακολούθησαν περισσότεροι από χίλιοι φίλαθλοι καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας της Ουγγαρίας με την Τουρκία.

Οκτάλεπτα: 1-2,3-2,3-1,3-1

Διαιτητές: Κουν (Ουγγαρία) – Μίσκοβιτς (Μαυροβούνιο)

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1 , Λουόνγκο 2 , Φιλιόλι 2, Φοντέλι, Βελότο , Ρεντσούτο 1, Ετσενίκε 2 , Φιγκάρι , Μποντέγκας 1, Αϊκάρντι, Ντόλτσε 1, Νικόσια.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1,Σκουμπάκης , Καπότσης 1 , Φουντούλης 1 , Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τετάρτου ομίλου, η Γεωργία κέρδισε τη Γαλλία με 9-7.

Τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής (16/1): Ελλάδα-Γεωργία (5μμ), Γαλλία-Ιταλία (6:30μμ)

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των ανδρών:

Α’ Όμιλος

Σλοβακία – Μαυροβούνιο 4-15

Γερμανία – Κροατία 9-17

Β’ Ομιλος

Ρουμανία – Ολλανδία 8-9

Σερβία- Ρωσία 13-9

Γ’ Ομιλος

Μάλτα – Ισπανία. 7-23

Τουρκία – Ουγγαρία 5-19

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί