Με δήλωσή του στη Daily Mail, ο Καντονά στάθηκε στους εργάτες που έχουν χάσει τη ζωή τους, στη διάρκεια των προετοιμασιών για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έπρεπε να ανατεθεί στο Κατάρ η συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς εκεί «δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το χρήμα. Όλα γίνονται για τα λεφτά».
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει καθόλου το Μουντιάλ αυτό. Δεν είναι πραγματικό Μουντιάλ για εμένα. Το Κατάρ δεν είναι μια ποδοσφαιρική χώρα. Δεν είμαι εναντίον της ιδέας να φιλοξενηθεί αυτή η διοργάνωση σε μια χώρα που μπορεί να προωθηθεί και να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο, όπως συνέβη σε προηγούμενες δεκαετίες με τις ΗΠΑ και με τη Νότια Αφρική.
Στο Κατάρ δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το χρήμα. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν και συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που συμμετείχαν στην κατασκευή των γηπέδων είναι φρικτός. Τόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν. Και εμείς θα πάμε να γιορτάσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Καντονά.
Και συνέχισε: «Εγώ δεν θα το παρακολουθήσω. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι και μπίζνες, αλλά πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο μέρος δεν θα έπρεπε να δοθεί αυτή η ευκαιρία».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΝ-«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα» με αυξημένο κονδύλι
- Σε επιφυλακή οι Φιλιππίνες εν αναμονή του τυφώνα Kalmaegi – Χιλιάδες άνθρωποι εκκένωσαν τις εστίες τους
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας
- Σ. Ζαχαράκη: Τα σχολεία στα Βορίζια θα ανοίξουν στα μέσα της εβδομάδας
- Τον Γ. Γεραπετρίτη θα συναντήσει την Τρίτη η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα
- Στη Θεσσαλονίκη η σταρ του παγκόσμιου σινεμά, Ιζαμπέλ Ιπέρ, για το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
- Ηράκλειο: Κηδεύτηκε ο 39χρονος στα Βορίζια σε κλίμα οδύνης – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο χωριό
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν drones που μετέφεραν πυρομαχικά σε Ουκρανούς
- Η Μαράια Κάρεϊ δίνει το σύνθημα για τα Χριστούγεννα με ένα νέο «it’s time» βίντεο
- Δούκας για κανόνες για τα πατίνια: Μην υποτιμάτε τη δουλειά που γίνεται









