Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης (βίντεο)

Την πλήρη ανάρρωση του από τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Με προσωπική του δήλωση, ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του, ενώ έστειλε το μήνυμα ότι με πειθαρχία θα αντέξουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με υπευθυνότητα είχε εξ αρχής δημοσιοποιήσει ότι ήταν θετικός στον ιό. Νικητής στη […]

Την πλήρη ανάρρωση του από τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με προσωπική του δήλωση, ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του, ενώ έστειλε το μήνυμα ότι με πειθαρχία θα αντέξουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με υπευθυνότητα είχε εξ αρχής δημοσιοποιήσει ότι ήταν θετικός στον ιό.

Νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό βγήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Άντεξε. Νίκησε. Σε μια μικρογραφία ενός πολέμου με τον κορωνοϊό COVID-19 που τρομάζει όλο τον πλανήτη.

Με στάση ευθύνης ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις 10 Μαρτίου είχε ενημερώσει δημόσια πως τον «επισκέφτηκε» ο γνωστός ιός.

14 μέρες μετά υγιής πλέον ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός περιγράφοντας πως αντιμετώπισε με ψυχραιμία τον ιό.

«Συμπληρώνοντας δύο εβδομάδες, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών, υποβλήθηκα και στο δεύτερο τεστ (προβλέπεται από τη διαδικασία), το οποίο βγήκε αρνητικό. Έμεινα σπίτι, διάβασα, επικοινώνησα με γνωστούς και φίλους, παρακολούθησα πολλές ώρες τηλεόραση, άκουσα μουσική, σέρφαρα πολλές ώρες διαπιστώνοντας τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο και συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά πόσο ευάλωτος είναι ο πλανήτης μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους γιατρούς του ΕΣΥ για τη φροντίδα και τις συμβουλές τους. Τους ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν για τον συνάνθρωπό τους. Τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους, τον καθένα ξεχωριστά, για την απεριόριστη αγάπη, τα χιλιάδες μηνύματα (ακόμη και στίχους) και την ανιδιοτελή συμπαράστασή τους», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε ιδιαίτερα στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή άμυνας εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού ευχαριστώντας τους για την φροντίδα και τις συμβουλές τους.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έστειλε συνάμα μήνυμα αισιοδοξίας ενώ συνάμα προέτρεψε όλο τον κόσμο να μείνει σπίτι και να υψώσει ασπίδα στην εισβολή του ιού.

«Επίσης, αισθάνομαι την υποχρέωση, σε αυτή την κρίσιμη φάση, να απευθύνω ένα μήνυμα που πηγάζει κυρίως από την εμπειρία της ολιγοήμερης περιπέτειάς μου. Αξίζει να μείνουμε σπίτι, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Μένοντας στο σπίτι υψώνουμε πραγματική ασπίδα στον εαυτό μας και αναχαιτίζουμε την «εισβολή» του ιού. Μένοντας σπίτι θωρακίζουμε το σύνολο, τους πολλούς, τη δημόσια υγεία και περιορίζουμε τη διάδοση του κορονοϊού. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες ούτε για προσωπικές αποφάσεις. Επιβάλλεται πειθαρχία και απόλυτη συνεργασία με την Πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα.

Για άλλη μια φορά θυμήθηκα αυτό που είχε πει ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης: «Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει». Ας πειθαρχήσουμε και να είστε σίγουροι ότι θα αντέξουμε. Θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί σε προσωπικό, αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Η υγεία μας περνά αποκλειστικά και μόνο από το χέρι μας. Να είμαστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν από τους πρώτους Έλληνες που δέχθηκε την επίσκεψη του κορωνοιού. Η νίκη του απέναντι στον ιό που θερίζει σε όλο τον πλανήτη, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει όλους, ενωμένους απέναντι στον αόρατο εχθρό.

megatv.com / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί