Βρήκε ομάδα στις ΗΠΑ ο Κουφός

Ο 32χρονος σέντερ, όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ, συμφώνησε σε όλα με τους Ignite, μια ομάδα επιλέκτων στην G-League, η οποία δημιουργήθηκε την περσινή σεζον, λόγω του κορωνοϊού. Ο Κώστας Κουφός, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο όταν ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, θα προσπαθήσει μέσα από την G-League να επιστρέψει σε […]

Ο 32χρονος σέντερ, όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ, συμφώνησε σε όλα με τους Ignite, μια ομάδα επιλέκτων στην G-League, η οποία δημιουργήθηκε την περσινή σεζον, λόγω του κορωνοϊού.

Ο Κώστας Κουφός, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο όταν ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, θα προσπαθήσει μέσα από την G-League να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για επιστροφή στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο έμπειρος σέντερ είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο Αρης, με τον Κουφό όμως να τις απορρίπτει και να επιλέγει τελικά τους Ignite.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί