«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Προς αναβολή Champions και Europa League – Σε καραντίνα Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους

Ο κορονοϊός δεν θα μπορούσε να μην χτυπήσει και τον αθλητισμό.

Η UEFA αναμένεται να προχωρήσει στην αναβολή των αγώνων Champions League και Europa League, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τις επιπτώσεις σε Ιταλία και Ισπανία.

Η UEFA αναμένεται να προχωρήσει και επίσημα στην αναβολή των αγώνων Champions League και Europa League λόγω του κορονοϊού, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού σε Ιταλία και Ισπανία όπου τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έχουν αναβληθεί.

Υπό το πρίσμα όλων των εξελίξεων, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αναμένεται να διακόψει άμεσα τις διοργανώσεις της, αρχής γενομένης από σήμερα, 12 Μαρτίου, σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ.

Εάν οι σχετικές πληροφορίες επιβεβαιωθούν, δεν θα διεξαχθούν οι έξι αγώνες για τη φάση των 16 του Europa League, μεταξύ αυτών και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Γ. Καραϊσκάκης, που είναι προγραμματισμένες για σήμερα.

Επίσης, θα αναβληθούν και οι τέσσερις ρεβάνς για τους 16 του Champions League, που επρόκειτο να διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, σήμερα, Πέμπτη, ανακοινώθηκε επίσημα ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ισπανίας, La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε, επίσης, ότι έθεσε σε καραντίνα όλα τα μέλη των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ καθώς ένας αθλητής της ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί