«Βλέπει» Πίρσμαν ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι ο μόνος…

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.Οι Πειραιώτες αναζητούν έναν παίκτη που θα αποτελέσει το μπακ απ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ή θα παίζει σε ματς που θα χρειάζεται να πάρει «ανάσες» ο Μολδαβός αμυντικός.Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Φως των Σπορ», […]

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Οι Πειραιώτες αναζητούν έναν παίκτη που θα αποτελέσει το μπακ απ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ή θα παίζει σε ματς που θα χρειάζεται να πάρει «ανάσες» ο Μολδαβός αμυντικός.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Φως των Σπορ», ένας από τους παίκτες που έχουν εξεταστεί και αρέσουν είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Βέλγος άσος είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, με τους Ηπειρώτες να έχουν δύο επιλογές: ή να φύγει ο παίκτης ως ελεύθερος το καλοκαίρι ή να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο και να βάλουν ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία τους.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μπορεί από την Ελλάδα οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν ξεχωρίσει τον Πίρσμαν, όμως ο Φρανσουά Μοντέστο έχει εντοπίσει άλλον παίκτη στο εξωτερικό που φαίνεται πως είναι πιο ψηλά από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει η ταυτότητα του υποψηφίου στόχου.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί