Για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας με μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα περίπτωση μπακ ψάχνεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Εουλάνιο Άντζελο Σιπέλα Γκόμες (γνωστός ως Νάνου).
Ο 27χρονος Πορτογάλος με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισό ανήκει στην Πόρτο και μάλιστα ήταν ενεργός την περασμένη σεζόν (η οποία ήταν η πρώτη μετά την απόκτησή του από τη Μαρίτιμο), καταγράφοντας 23 συμμετοχές συνολικά, ενώ έπαιξε και στο Champions League.
Πρόκειται για μπακ που δεν περιορίζεται στα ανασταλτικά του καθήκοντα, μπορεί ν’ αγωνιστεί σε όλη την πλευρά, ενώ διαθέτει αρκετά καλή σέντρα (κάτι που φαίνεται και από τις 3 ασίστ που είχε πέρυσι).
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νάνου επιβεβαιώνει, εκτός των άλλων, την πρόθεση για αποδέσμευση τουλάχιστον ενός εκ των Μπακάκη-Νταντσένκο (μιας και ο νεαρός Ραντόνια προορίζεται να δοθεί δανεικός).
ΠΗΓΗ: sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
Κύρια Θέματα

















