Βλαχοδήμος – «Προβλέπω νίκη της Ελλάδας με 1-0»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Marca» με αφορμή το αποψινό ματς της Ελλάδας με την Ισπανία (11/11, 21:45), ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος προέβλεψε νίκη της εθνική μας ομάδας με 1-0.


«Έχουμε αναλύσει πολύ καλά την Ισπανία και ξέρουμε ότι είναι μια φανταστική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, με τα όπλα που μας δίνει ο προπονητής και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Θα τους δυσκολέψουμε όσον το δυνατόν περισσότερο ώστε να μην κερδίσουν το παιχνίδι.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι στο χέρι μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια για να έχουμε την επιλογή να είμαστε δεύτεροι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε σε αυτή την επιλογή. Δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά το πιστεύουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε κάνοντας πρόβλεψη για το τελικό σκορ:

«Καθώς είμαι τερματοφύλακας βάζω μηδέν για την Ισπανία και για εμάς ένα γκολ, που μας αρκεί για να νικήσουμε. 1-0 λοιπόν».

Τέλος, ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπενφίκα μίλησε για τα δυνατά σημεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και των «φούριας ρόχας»:

«Εδώ και πολύ καιρό δυνατό μας σημείο είναι η άμυνα, Έχουμε μια ιδέα για το παιχνίδι, μια ιδέα να παίξουμε καλά, να αμυνθούμε πολύ καλά και να πάμε καλά στην αντεπίθεση. Αλλά υπάρχει ένα πλάνο δουλεμένο και σχεδιασμένο. Η Ισπανία, όλοι ξέρουν, είναι μια ομάδα που έχει ως δυνατό της σημείο την κατοχή. Ο έλεγχος της μπάλας είναι η μεγαλύτερη αρετή της. Ξέρουν πώς να βρίσκουν σωστά τους χώρους στην επίθεση μέσω της συνεχούς κίνησης. Σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ δυνατοί».

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί