Το απίστευτο αποτέλεσμα στο Άνφιλντ προκάλεσε «τριγμούς» στα «κεράσια», με τη διοίκηση του συλλόγου να αποφασίζει να απομακρύνει τον Σκοτ Πάρκερ, μετά από 4 αγωνιστικές.
Η Μπόρνμουθ λοιπόν έκτοτε είναι σε αναζήτηση προπονητή με σκοπό να τη διατηρήσει στην Premier League τη φετινή σεζόν και ένα από τα ονόματα που φαίνεται πως «παίζει» γερά για την άκρη του πάγκου της είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς.
Οπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες ορισμένα πορτογαλικά ΜΜΕ επικαλούμενα ως πηγή το «SkySports», ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων που έχουν ξεκινήσει με συγκομιδή 4 βαθμών σε πέντε παιχνίδια.
Η λίστα των ανθρώπων της Μπόρνμουθ δεν περιλαμβάνει πολλούς προπονητές, με τον 52χρονο προπονητή να είναι μαζί με τους Τζον Τέρι, Γουέν Ρούνεϊ και Χάρι Ρέντκναπ οι επικρατέστεροι για να καθίσουν στον πάγκο της Μπόρνμουθ.
Προς το παρόν δεν γίνεται αναφορά για επαφές με τον Μαρτίνς, όμως τα ΜΜΕ στο Νησί και στην Πορτογαλία θεωρούν δεδομένο πως ο Πορτογάλος είναι ψηλά στη λίστα των κερασιών.
to10, eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η 24χρονη Γιαπωνέζα που δάκρυσε παίζοντας Σοπέν σε διεθνή διαγωνισμό πιάνου – Δείτε βίντεο
- Θεσ/νίκη: «Ο δημόσιος χώρος θα προστατευτεί με κάθε κόστος» δήλωσε ο δήμαρχος για τα περιστατικά βανδαλισμών
- Η Γαλλική Ακαδημία βράβευσε την Μιμή Ντενίση: «Όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο, δάκρυσα», vid
- Και τώρα Ρωσία! Ποιό το κλίμα στην Μόσχα για όσα συνέβησαν στην Αίγυπτο και για τα άλλα που έρχονται
- Εξελίξεις στην Eurovision: Ματαιώθηκε η ψηφοφορία του Νοεμβρίου για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε κίονας με αρχαίο γλυπτό ανθρώπου 12.000 ετών στην Ανατολία
- Η Ρωσία εκφράζει ανησυχία σχετικά με τις εχθροπραξίες στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν
- Νέα δημοσκόπηση: Τι γίνεται με τα ποσοστά των κομμάτων
- Μέση Ανατολή: Υπέρ της λύσης δύο κρατών είναι ο Σίσι
- Του είπαν ότι σταματάει η τηλεργασία και παραιτήθηκε επιτόπου… Η απίστευτη αντίδραση υπαλλήλου