Βαριά «καμπάνα» της UEFA στον Μιχαηλίδη!

Βαριά τιμωρία επέβαλε στον Γιάννη Μιχαηλίδη η UEFA. Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επέβαλε αποκλεισμό τριών αγωνιστικών στον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δυο εναπομείναντα ματς για τον όμιλο του Conference League με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν και σε […]

Βαριά τιμωρία επέβαλε στον Γιάννη Μιχαηλίδη η UEFA. Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επέβαλε αποκλεισμό τριών αγωνιστικών στον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη.


Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δυο εναπομείναντα ματς για τον όμιλο του Conference League με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν και σε περίπτωση που προκριθεί ο «δικέφαλος του Βορρά», θα λείψει και από την πρώτη αναμέτρηση των νοκ-άουτ.


Πέρα από τον Μιχαηλίδη, η UEFA έριξε «καμπάνα» και στον ΠΑΟΚ για το ματς με τους Δανούς, αφού οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 82.000 ευρώ (ενώ και η Κοπεγχάγη θα καταβάλλει 9.750 ευρώ).

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί