Βαρέλα-ΠΑΟΚ: «Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα του Βορρά με το Νότο»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα φιλοξενήθηκε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας και αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα στην Ελλάδα και τις διαφορές Βορρά με Νότου.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ αρχικά αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τα σύγκρινε με τα Στεάουα – Ντιναμό Βουκουρεστίου στη Ρουμανία.


«Στη Ρουμανία, το ντέρμπι Στεάουα-Ντιναμό, ολοκληρώνεται. Στην Ελλάδα, δε γίνεται πάντα αυτό. Υπάρχει μια μεγάλη αντιπαλότητα και το παιχνίδι τελειώνει μόνο αν ήταν κακό και για τις δύο ομάδες ή κερδίζει κάποια από αυτές με 3-0 ή 4-0. Στη Ρουμανία δεν υπάρχουν προβλήματα, με οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο, στην Ελλάδα είναι πιο περίπλοκο. Είναι μια μεγάλη αντιπαλότητα του Βορρά με το Νότο», είπε ο Βαρέλα.

Στη συνέχεια ο Φερνάντο Βαρέλα στάθηκε στην αγωνιστική του παρουσία στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως πίστευε ότι θα μπορούσε να είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη του σεζόν, αφού δεν έπαιζε καλά και οφείλει πολλά στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος του έδωσε αυτοπεποίθηση και επέστρεψε στα γνωστά του επίπεδα.

Ο Αφρικανός αμυντικός αποκάλυψε πως διατηρεί ακόμα καλές σχέσεις με τον Ρουμάνο τεχνικό που έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τους δικούς του λόγους, ενώ γύρισε το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα του 2018 με την ΑΕΚ.

«Πιστεύω ήταν μία δύσκολη στιγμή. Ήμασταν πολύ κοντά στον πρώτο μας τίτλο και ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, μετά από πέντε λεπτά. Ήταν δύσκολο για τον Σαββίδη, είχε μια σκληρή αντίδραση, αλλά πιστεύω ότι όλοι, τη σεβάστηκαν μετά.

Ήταν σκληρό να βλέπεις ότι ήμασταν εκεί, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα και ο διαιτητής, να μας κλέβει. Πιστεύω ότι κάποια πράγματα στην Ελλάδα άλλαξαν, μετά από αυτό το επεισόδιο», κατέληξε.

(Sputniknews – φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί