Ultras Μπότεφ για τον νεκρό οπαδό: Να ανάψουμε ένα κερί, να μην ξεχαστεί

Nα τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 28χρονου που έχασε την ζωή του στη Θεσσαλονίκη, καλούν τους οπαδούς του συλλόγου οι Ultras της Μπότεφ. Πιο συγκεκριμένα καλούν σε συγκέντρωση στις 19.12 το απόγευμα στην είσοδο του κολεγίου του Πλόβντιβ προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του Βούλγαρου οπαδού που έχασε την ζωή του χθες στη […]

Nα τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 28χρονου που έχασε την ζωή του στη Θεσσαλονίκη, καλούν τους οπαδούς του συλλόγου οι Ultras της Μπότεφ.

Πιο συγκεκριμένα καλούν σε συγκέντρωση στις 19.12 το απόγευμα στην είσοδο του κολεγίου του Πλόβντιβ προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του Βούλγαρου οπαδού που έχασε την ζωή του χθες στη Θεσσαλονίκη έπειτα από συμπλοκές με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης.

«Αγαπητοί οπαδοί της Πλόβντιβ, χθες η ‘κιτρινόμαυρη’ οικογένεια μας έχασε έναν από τους πλέον πολυαγαπημένους αδερφούς μας. Ας δείξουμε στον Τόσκο ότι ποτέ δεν θα ξεχαστεί. Ας τιμήσουμε τη μνήμη του αφήνοντας ένα λουλούδι στην κεντρική είσοδο του Κολεγίου. Το απόγευμα στις 19.12 θα ανάψουμε ένα κερί και να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Οι Ultras βουλγαρικών συλλόγων όπως είναι οι Μπέροε, ΤΣΣΚΑ και Λέφσκι καταδικάζουν μέσω των επίσημων σελίδων του στο Facebook τα επεισόδια τονίζοντας πως «ο θάνατος δεν έχει χρώματα».

Ακόμα αναφέρουν πως «είμαστε ενάντια στη χρήση μαχαιριών και όπλων».

ΠΗΓΗ: THESTIVAL

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί